Kanaalweg Westzijde 10

3221LK Hellevoetsluis

+31-85-500-8516

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Haringvliet - Kanaalhaven in Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Hans van weel
Een prachtige haven met uitstekende voorzieningen en speelruimte voor de kinderen , mooie en goedkope ligplaatsen , gratis leenfiets en eindelijk eens een vriendelijke , behulpzame havenmeester !!!

Jachthaven WSV Haringvliet - Kanaalhaven

Watersportvereniging Haringvliet beheert twee jachthavens in Hellevoetsluis, een aan de Heliushaven en een aan de Kanaalhaven. De historische binnenstad is vanuit beide havens op loopafstand te bereiken.

U vindt de Kanaalhaven aan de noordzijde van de Koopvaardijhaven. Vanuit de Kanaalhaven kunt u onder meer naar het natuurgebied Tiengemeten varen en wateren als Volkerak, Spui en Hollands Diep bereiken. Zeevaarders kunnen via de Goereese zeesluis het ruime sop kiezen.

De Kanaalhaven beschikt 140 ligplaatsen. Passanten zijn van harte welkom. Er zijn voorzieningen voor het hele gezin waarvan de kwaliteit door het Blauwe Vlag-keurmerk gewaarborgd is. Zo vindt u er water en elektriciteit aan de steigers, in het 'badhuis' douches, toiletten en gratis wifi op het haventerrein. Tevens zijn er leenfietsen beschikbaar voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over de jachthaven Kanaalhaven van WSV Haringvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt