Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Haringvliet - Kanaalhaven

Jachthaven WSV Haringvliet - Kanaalhaven

Watersportvereniging Haringvliet beheert twee jachthavens in Hellevoetsluis, een aan de Heliushaven en een aan de Kanaalhaven. De historische binnenstad is vanuit beide havens op loopafstand te bereiken.

U vindt de Kanaalhaven aan de noordzijde van de Koopvaardijhaven. Vanuit de Kanaalhaven kunt u onder meer naar het natuurgebied Tiengemeten varen en wateren als Volkerak, Spui en Hollands Diep bereiken. Zeevaarders kunnen via de Goereese zeesluis het ruime sop kiezen.

De Kanaalhaven beschikt 140 ligplaatsen. Passanten zijn van harte welkom. Er zijn voorzieningen voor het hele gezin waarvan de kwaliteit door het Blauwe Vlag-keurmerk gewaarborgd is. Zo vindt u er water en elektriciteit aan de steigers, in het 'badhuis' douches, toiletten en gratis wifi op het haventerrein. Tevens zijn er leenfietsen beschikbaar voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over de jachthaven Kanaalhaven van WSV Haringvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt