Heliushaven 11

3221LT Hellevoetsluis

+31-85-500-8522

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Haringvliet - Heliushaven in Hellevoetsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Annie en Wil Bensing
Een prachtige haven met wijds uitzicht over het Haringvliet en vlakbij de zeesluis in Stellendam, moderne en schone douches en toiletten, fietsen zijn gratis te leen !! ook kan er gratis een wasje worden gedaan, voor de kinderen zijn er een aantal speelwerktuigen en op de bovenverdieping is het havenkantoor, de HM is behulpzaam en vriendelijk, koffie is gratis, maar jammer genoeg zitten er in het clubhuis een groepje oude chagrijnige mannen vaak in beschonken toestand die zeer bot op alles reageren!!

Jachthaven WSV Haringvliet - Heliushaven

Watersportvereniging Haringvliet beheert twee jachthavens in Hellevoetsluis, een aan de Heliushaven en een aan de Kanaalhaven. De historische binnenstad is vanuit beide havens op loopafstand te bereiken.

Vanuit de Heliushaven kunt u onder meer naar het natuurgebied Tiengemeten varen en wateren als Volkerak, Spui en Hollands Diep bereiken. Zeevaarders kunnen via de Goereese zeesluis het ruime sop kiezen. In de haven vindt u ruime parkeergelegenheid.

De Heliushaven aan het Haringvliet beschikt over 400 vaste ligplaatsen en 150 passantenplaatsen. Er zijn voorzieningen voor het hele gezin waarvan de kwaliteit door het Blauwe Vlag-keurmerk gewaarborgd is. Zo vindt u er water en elektriciteit aan de steigers, in het clubgebouw douches, toiletten en gratis wifi. Tevens zijn er leenfietsen beschikbaar. Niet-leden kunnen in overleg met de havenmeester gebruikmaken van de jollensteiger. Boottrailers mogen geen grotere asdruk hebben dan 500 kg.

Uw ervaringen over de jachthaven Heliushaven van WSV Haringvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt