Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Haringvliet - Heliushaven

Jachthaven WSV Haringvliet - Heliushaven

Watersportvereniging Haringvliet beheert twee jachthavens in Hellevoetsluis, een aan de Heliushaven en een aan de Kanaalhaven. De historische binnenstad is vanuit beide havens op loopafstand te bereiken.

Vanuit de Heliushaven kunt u onder meer naar het natuurgebied Tiengemeten varen en wateren als Volkerak, Spui en Hollands Diep bereiken. Zeevaarders kunnen via de Goereese zeesluis het ruime sop kiezen. In de haven vindt u ruime parkeergelegenheid.

De Heliushaven aan het Haringvliet beschikt over 400 vaste ligplaatsen en 150 passantenplaatsen. Er zijn voorzieningen voor het hele gezin waarvan de kwaliteit door het Blauwe Vlag-keurmerk gewaarborgd is. Zo vindt u er water en elektriciteit aan de steigers, in het clubgebouw douches, toiletten en gratis wifi. Tevens zijn er leenfietsen beschikbaar. Niet-leden kunnen in overleg met de havenmeester gebruikmaken van de jollensteiger. Boottrailers mogen geen grotere asdruk hebben dan 500 kg.

Uw ervaringen over de jachthaven Heliushaven van WSV Haringvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt