Heliushaven 11

3221LT Hellevoetsluis

550

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Haringvliet - Heliushaven

Watersportvereniging Haringvliet beheert twee jachthavens in Hellevoetsluis, een aan de Heliushaven en een aan de Kanaalhaven. De historische binnenstad is vanuit beide havens op loopafstand te bereiken.

Vanuit de Heliushaven kunt u onder meer naar het natuurgebied Tiengemeten varen en wateren als Volkerak, Spui en Hollands Diep bereiken. Zeevaarders kunnen via de Goereese zeesluis het ruime sop kiezen. In de haven vindt u ruime parkeergelegenheid.

De Heliushaven aan het Haringvliet beschikt over 400 vaste ligplaatsen en 150 passantenplaatsen. Er zijn voorzieningen voor het hele gezin waarvan de kwaliteit door het Blauwe Vlag-keurmerk gewaarborgd is. Zo vindt u er water en elektriciteit aan de steigers, in het clubgebouw douches, toiletten en gratis wifi. Tevens zijn er leenfietsen beschikbaar. Niet-leden kunnen in overleg met de havenmeester gebruikmaken van de jollensteiger. Boottrailers mogen geen grotere asdruk hebben dan 500 kg.

Uw ervaringen over de jachthaven Heliushaven van WSV Haringvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt