Havenpad 1

3267AX Goudswaard

+31-85-500-8349

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Havenmeester
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Goudswaard in Goudswaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Goudswaard

De jachthaven van WSV Goudswaard ligt aan Het Sandee, een zijwater aan het getijdenrivier het Spui. Deze ligt in een rustige landelijke omgeving net buiten het dorp Goudswaard.

U vindt de haven schuin tegenover de werkhaven van Simonshaven (Zuidland). In het Spui kan een dwarsstroom ontstaan tot 3,5 km/u. Vanuit de haven kunt u noordelijk, richting de Oude Maas varen, naar plaatsen als Nieuw-Beijerland, Zoomwijck en Rotterdam. Zuidelijk zijn het Haringvliet, Sommelsdijk en Hellevoetsluis niet ver.

De haven is een lang havenkanaal en een kleine havenkom. Direct aan de haven vindt u het park Costa Del Spui waar u goed kunt recreëren. In de haven zijn 68 ligplaatsen en 15 passantenplaatsen aanwezig. De diepte van de haven bedraagt 1,20 meter.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Goudswaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt