Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Goudswaard

Jachthaven WSV Goudswaard

De jachthaven van WSV Goudswaard ligt aan Het Sandee, een zijwater aan het getijdenrivier het Spui. Deze ligt in een rustige landelijke omgeving net buiten het dorp Goudswaard.

U vindt de haven schuin tegenover de werkhaven van Simonshaven (Zuidland). In het Spui kan een dwarsstroom ontstaan tot 3,5 km/u. Vanuit de haven kunt u noordelijk, richting de Oude Maas varen, naar plaatsen als Nieuw-Beijerland, Zoomwijck en Rotterdam. Zuidelijk zijn het Haringvliet, Sommelsdijk en Hellevoetsluis niet ver.

De haven is een lang havenkanaal en een kleine havenkom. Direct aan de haven vindt u het park Costa Del Spui waar u goed kunt recreëren. In de haven zijn 68 ligplaatsen en 15 passantenplaatsen aanwezig. De diepte van de haven bedraagt 1,20 meter.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Goudswaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt