Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Hitsert

Jachthaven de Hitsert

De Jachthaven is gelegen aan het Vuile Gat, dat zowel Oostelijk als Westelijk aansluit op het Haringvliet. Een prachtig en uniek vaargebied, ideaal voor zeilers evenals voor motorbootvaarders. In dit gebied treft u nauwelijks beroepsvaart aan, het is er rustig en groen. Jachthaven De Hitsert is een kleine rustige haven. Het dorp Zuid-Beijerland ligt op slechts 7 minuten fietsen van de haven.

In de haven is elektriciteit beschikbaar evenals de mogelijkheid tot watervoorraad aanvullen. Daarnaast zijn er drie camperplaatsen beschikbaar. Deze haven is gelegen aan een natuurwater in een rustig gebied. De haven biedt fietsenverhuur aan en er is WIFI.

In Zuid-Beijerland zijn ruim voldoende mogelijkheden van restaurants tot winkels: Supermarkt, groentezaak, warme bakker, fantastische modezaak, Chinees restaurant, kapper en meer.

Uw ervaringen over Jachthaven De Hitsert in Zuid-Beijerland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt