Hitsersekade 8

3284KC Zuid-Beijerland

+31-85-500-8735

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven de Hitsert in Zuid-beijerland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven de Hitsert

De Jachthaven is gelegen aan het Vuile Gat, dat zowel Oostelijk als Westelijk aansluit op het Haringvliet. Een prachtig en uniek vaargebied, ideaal voor zeilers evenals voor motorbootvaarders. In dit gebied treft u nauwelijks beroepsvaart aan, het is er rustig en groen. Jachthaven De Hitsert is een kleine rustige haven. Het dorp Zuid-Beijerland ligt op slechts 7 minuten fietsen van de haven.

In de haven is elektriciteit beschikbaar evenals de mogelijkheid tot watervoorraad aanvullen. Daarnaast zijn er drie camperplaatsen beschikbaar. Deze haven is gelegen aan een natuurwater in een rustig gebied. De haven biedt fietsenverhuur aan en er is WIFI.

In Zuid-Beijerland zijn ruim voldoende mogelijkheden van restaurants tot winkels: Supermarkt, groentezaak, warme bakker, fantastische modezaak, Chinees restaurant, kapper en meer.

Uw ervaringen over Jachthaven De Hitsert in Zuid-Beijerland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt