Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Ooltgensplaat

Jachthaven WSV Ooltgensplaat

Jachthaven WSV Ooltgensplaat bestaat ruim dertig jaar, net zoals de Jachthaven, die voor een groot deel is vernieuwd. De haven telt ruim 80 ligplaatsen met een maximale diepgang van 1.80m.

De Jachthaven beschikt over alle gangbare faciliteiten en voorzieningen, zoals een dagelijks schoongemaakt en verwarmd toilet- en douchegebouw, een drinkwatertapplaats en electra bij de meeste ligplaatsen. Er is ruim voldoende, gratis parkeerruimte.
Bij de haven is een groot speelveld met enkele speeltoestellen voor kinderen en is op loopafstand van winkels, een hervormde kerk en enkele horecabedrijven.

Uw ervaringen over de Jachthaven WSV Ooltgensplaat in Ooltgensplaat delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt