Steigerdijk 2

3257LP Ooltgensplaat

+31-85-500-8876

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Ooltgensplaat in Ooltgensplaat delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Ooltgensplaat

Jachthaven WSV Ooltgensplaat bestaat ruim dertig jaar, net zoals de Jachthaven, die voor een groot deel is vernieuwd. De haven telt ruim 80 ligplaatsen met een maximale diepgang van 1.80m.

De Jachthaven beschikt over alle gangbare faciliteiten en voorzieningen, zoals een dagelijks schoongemaakt en verwarmd toilet- en douchegebouw, een drinkwatertapplaats en electra bij de meeste ligplaatsen. Er is ruim voldoende, gratis parkeerruimte.
Bij de haven is een groot speelveld met enkele speeltoestellen voor kinderen en is op loopafstand van winkels, een hervormde kerk en enkele horecabedrijven.

Uw ervaringen over de Jachthaven WSV Ooltgensplaat in Ooltgensplaat delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt