Middelwaard 5

4133LB Vianen

+31-85-500-8281

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. de Peiler in Vianen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Marco Hubers
We hebben hier al vaker met plezier gelegen met de boot en zijn gisteren ook zeer vriendelijk ontvangen door de vorige havenmeester vandaag echter door haven meesteres annie en haar man met een linsen jacht zeer onvriendelijk behandeld in de morgen heb ik hun al meerdere malen gezien niks aan de hand later in de middag moesten we onze boot verplaatsen terwijl we al meerdere biertjes op hadden ik vond ze zeer onvriendelijk we hebben uit beleefdheid de boot wel verplaatst toen zei haar man nog van dat kleine stukje kan je wel varen wat ik voor een havenmeester een zeer slecht advies vind als iemand gedronken heeft we hebben de boot ook met de hand omgetrokken omdat ik zeker niet de motor start als ik heb gedronken
J.klop
Haven ligt erg afgelegen. 2 euro de meter slaat nergens op.

Jachthaven W.S.V. de Peiler

De jachthaven van W.S.V. De Peiler in Vianen is gelegen aan de Lek. Op een kruising van vaarwegen, omgeven met natuurlijk groen en de allure van middeleeuwse steden is er hier voor ieder wat wils.

In de directe omgeving van de haven kunt u zonnen aan het strand, zwemmen in de rivier of sportief rondtoeren op een motorboot. U vindt de verenigingshaven ten westen van de A2 aan de linkeroever van de Lek ter hoogte van kilometerraai 954.

In de jachthaven zijn uitgebreide voorzieningen, zoals sanitair (invaliden)toiletten en douche, wasmachine en droger, water en stroom aan de steigers. Vissen in de haven mag alleen na toestemming van de havenmeester. Er is en gezellige clubschip en terras voor hapjes en drankjes. Eveneens is er een restaurant nabij.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Peiler delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt