Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. de Peiler

Jachthaven W.S.V. de Peiler

De jachthaven van W.S.V. De Peiler in Vianen is gelegen aan de Lek. Op een kruising van vaarwegen, omgeven met natuurlijk groen en de allure van middeleeuwse steden is er hier voor ieder wat wils.

In de directe omgeving van de haven kunt u zonnen aan het strand, zwemmen in de rivier of sportief rondtoeren op een motorboot. U vindt de verenigingshaven ten westen van de A2 aan de linkeroever van de Lek ter hoogte van kilometerraai 954.

In de jachthaven zijn uitgebreide voorzieningen, zoals sanitair (invaliden)toiletten en douche, wasmachine en droger, water en stroom aan de steigers. Vissen in de haven mag alleen na toestemming van de havenmeester. Er is en gezellige clubschip en terras voor hapjes en drankjes. Eveneens is er een restaurant nabij.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Peiler delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt