Middelwaard 5

4133LB Vianen

+31-85-500-8281

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. de Peiler in Vianen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

J.klop
Haven ligt erg afgelegen. 2 euro de meter slaat nergens op.

Jachthaven W.S.V. de Peiler

De jachthaven van W.S.V. De Peiler in Vianen is gelegen aan de Lek. Op een kruising van vaarwegen, omgeven met natuurlijk groen en de allure van middeleeuwse steden is er hier voor ieder wat wils.

In de directe omgeving van de haven kunt u zonnen aan het strand, zwemmen in de rivier of sportief rondtoeren op een motorboot. U vindt de verenigingshaven ten westen van de A2 aan de linkeroever van de Lek ter hoogte van kilometerraai 954.

In de jachthaven zijn uitgebreide voorzieningen, zoals sanitair (invaliden)toiletten en douche, wasmachine en droger, water en stroom aan de steigers. Vissen in de haven mag alleen na toestemming van de havenmeester. Er is en gezellige clubschip en terras voor hapjes en drankjes. Eveneens is er een restaurant nabij.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Peiler delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt