Lekboulevard 31

3434GK Nieuwegein

+31-85-500-8414

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kleedkamers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven van ZV de Lek in Nieuwegein delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ideaal
Fijne rustige jachthaven met voldoende faciliteiten. Wij verbleven aan de passantensteiger Je moet wel van een beetje deining houden, door de zuiging van de passerende beroepsvaart. Prima, wij komen graag nog eens terug.

Jachthaven van ZV de Lek

Jachthaven Zeilvereniging de Lek is een getijde haven. Een getijdehaven is een haven waar de invloed van het getij goed merkbaar is. Dat betekent voor u als passant dat u uw lijnen goed vast dient te leggen.

In het vaarseizoen is de havenmeester vanaf 19:00 uur in de haven aanwezig en hij zal u met plezier een definitieve vrije plek voor overnachting toewijzen. Buiten het vaarseizoen (oktober-maart) dient u zich te melden bij de havenmeester. Contactgegevens vindt u op het bord bij de kantine.

In de jachthaven zijn schone douches en toiletten aanwezig. Verder biedt men u een prima walstroomvoorziening, water en internet via het Access Point en wanneer de “koffievlag” uithangt dan serveert de jachthaven gratis koffie en thee. Schepen langer dan 14 meter zijn niet geschikt voor deze haven.

De jachthaven aan de rivier de Lek ligt heel centraal en heeft aansluiting op de Merwede, het Amsterdam-Rijnkanaal of via het pittoreske Vreeswijk via Jutphaas de Hollandse IJssel op om in Gouda terecht te komen. De jachthaven heeft een beperkt aantal passantenplaatsen. Om teleurstelling te voorkomen is het handig als u ons even van te voren belt.

Uw ervaringen over Jachthaven zeilvereniging de Lek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt