Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Lek

Jachthaven de Lek

Jachthaven Zeilvereniging de Lek is een getijde haven. Een getijdehaven is een haven waar de invloed van het getij goed merkbaar is. Dat betekent voor u als passant dat u uw lijnen goed vast dient te leggen.

In het vaarseizoen is de havenmeester vanaf 19:00 uur in de haven aanwezig en hij zal u met plezier een definitieve vrije plek voor overnachting toewijzen. Buiten het vaarseizoen (oktober-maart) dient u zich te melden bij de havenmeester. Contactgegevens vindt u op het bord bij de kantine.

In de jachthaven zijn schone douches en toiletten aanwezig. Verder biedt men u een prima walstroomvoorziening, water en internet via het Access Point en wanneer de “koffievlag” uithangt dan serveert de jachthaven gratis koffie en thee. Schepen langer dan 14 meter zijn niet geschikt voor deze haven.

De jachthaven aan de rivier de Lek ligt heel centraal en heeft aansluiting op de Merwede, het Amsterdam-Rijnkanaal of via het pittoreske Vreeswijk via Jutphaas de Hollandse IJssel op om in Gouda terecht te komen. De jachthaven heeft een beperkt aantal passantenplaatsen. Om teleurstelling te voorkomen is het handig als u ons even van te voren belt.

Uw ervaringen over Jachthaven zeilvereniging de Lek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt