Lekdijk Oost 16

3412KT Lopikerkapel

+31-85-500-8296

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Keyzerskroon in Lopikerkapel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Keyzerskroon

Jachthaven Keyzerskroon is gelegen aan de Lek, ten oosten van het plaatsje Lopikerkapel. De haven valt onder beheer van de naastgelegen camping Klein Scheveningen.

Naast het haventerrein ligt het strand waar u kunt zonnen of een duik nemen in de rivier. Het is watersporters toegestaan om met hogere snelheid te varen. Vanuit de jachthaven kunt u goed vaartochtjes maken over de Vecht, IJssel en Lek. Steden als Utrecht, Rotterdam, Gorichem, Amsterdam en Arnhem zijn eveneens goed te bereiken.

In de jachthaven zijn 120 seizoen- jaarplaatsen en dagplaatsen voor onder meer jachtboten, zeilboten en speedboten. Er zijn diverse faciliteiten beschikbaar, waaronder watertappunten, elektra, douches en toiletten. Op het campingterrein zijn speelplaatsen voor kinderen. Voor de kleine boodschappen is er een supermarkt in Lopikerkapel.

Uw ervaringen over Jachthaven Keyzerskroon delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt