Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Keyzerskroon

Jachthaven Keyzerskroon

Jachthaven Keyzerskroon is gelegen aan de Lek, ten oosten van het plaatsje Lopikerkapel. De haven valt onder beheer van de naastgelegen camping "Klein Scheveningen".

Naast het haventerrein ligt het strand waar u kunt zonnen of een duik nemen in de rivier. Het is watersporters toegestaan om met hogere snelheid te varen. Vanuit de jachthaven kunt u goed vaartochtjes maken over de Vecht, IJssel en Lek. Steden als Utrecht, Rotterdam, Gorichem, Amsterdam en Arnhem zijn eveneens goed te bereiken.

In de jachthaven zijn 120 seizoen- jaarplaatsen en dagplaatsen voor onder meer jachtboten, zeilboten en speedboten. Er zijn diverse faciliteiten beschikbaar, waaronder watertappunten, elektra, douches en toiletten. Op het campingterrein zijn speelplaatsen voor kinderen. Voor de kleine boodschappen is er een supermarkt in Lopikerkapel.

Uw ervaringen over Jachthaven Keyzerskroon delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt