Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Marnemoende

5 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven De Marnemoende

5 van 5 (4 beoordelingen)

Marnemoende ligt aan de Hollandse IJssel en heeft een bijzonder vaargebied (zie vaargebied). De ecologische inpassing van Marnemoende in een bijzondere open weide landschap maakt een verblijf bij Marnemoende apart. Bij een bezoek is het eerste wat opvalt, de hoogwaardige architectuur van de gebouwen en haar omgeving (zie link naar Gouden Pyramide hiernaast).


Bij aankomst Marnemoende kan het schip worden aangelegd aan de vaste steiger nabij het restaurant. Daar zijn ook een aantal ligplaatsen met een bordje passantenplaats vrij. Hier kan het schip worden neergelegd. In het havenkantoor wordt na een hartelijk ontvangst een passende ligplaats toegewezen. Wanneer elektra benodigd is wordt dit geregeld. Op de steiger is ook een waterpunt aanwezig voor het vullen van de watertank (met slang) of het tappen van een kannetje water. Voor het gebruik van het vuil-en bilge water uitzuigstation wordt informatie gegeven in het havenkantoor.


Bij goed weer is het terras geopend (plate service), het restaurant (avondje culinair genieten) is 7 dagen in de week geopend. Om verzekerd van een plekje in het restaurant te zijn, is het verstandig om te reserveren (030 6875390) Nabij de jachthaven (1 km afstand is een pannekoeken restaurant, op 1,5 km afstand is een cafetaria. Op 4 km afstand is een Burger King.

Geen slaapplaats aan boord, geen probleem bij Marnemoende. Een tentje op het tentenveld is zo geplaatst, maar er zijn ook een aantal Bed en Breakfast mogelijkheden op loop afstand (zie Bed en Breakfast/Hotel) Voor de service verhuurt Marnemoende fietsen, hiermee kan IJsselstein bereikt worden voor boodschappen, of een dagje fietsen in de Lopikerwaard, of naar Utrecht. Wandelen vanuit Marnemoende is heel simpel met rondjes van 1 km, 3 km, 5 km, 10 km of mogelijk nog langer (informatie in het havenkantoor).

Marnemoende is bij uitstek een geschikte haven voor sloep bezitters die meerdere dagen gaan varen. De sloep ligt veilig in de haven, er kan prima gegeten worden bij Marnemoende, en na afloop kan er overnacht worden in een nabij gelegen Bed en Breakfast.

Een langer verblijf bij Marnemoende is ook mogelijk. Stad Utrecht voor een dagje shoppen is nabij, maar de weidse Lopikerwaard is bij uitstek geschikt om een dagje doorheen te fietsen, over de Lekdijk, gezellige plaatsjes aandoen zoals Oudewater, Montfoort etc.

Ook voor grotere groepen, met meerdere boten, heeft Marnemoende plaats. In combinatie met het restaurant is er een leuk programma te maken.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (7)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
8 2.5 3 € 14.00 gratis gratis gratis Boek nu
9 2.5 3 € 15.00 gratis gratis gratis Boek nu
10 3.5 3 € 16.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 3.5 3 € 17.00 gratis gratis gratis Boek nu
12 5 3 € 18.00 gratis gratis gratis Boek nu
13 5 3 € 19.00 gratis gratis gratis Boek nu
14 5 3 € 20.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt