Brielse Maaspad 1

3132LJ Brielle

68

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. Brielle

De jachthaven van W.S.V. Brielle vindt u iets ten noorden van deze historische vestingstad. De haven is gelegen aan de zuidzijde van het Brielse Meer.

De haven beschikt over 68 vaste ligplaatsen en 5 passantenligplaatsen. Vanuit de haven kunt u onder meer naar Brielse Meer, de Oude en Nieuwe Maas, Het Scheur en Haringvliet varen.

Op het haventerrein vindt u douches en toiletten aan de zijkant van het clubhuis. Daarnaast is er een stortplaats voor chemische toiletten, een vuilniscontainer en zijn er watertappunten. U kunt gratis gebruikmaken van de WIFI-verbinding. Wanneer het clubhuis geopend is bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Brielle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt