Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Brielle

Jachthaven W.S.V. Brielle

De jachthaven van W.S.V. Brielle vindt u iets ten noorden van deze historische vestingstad. De haven is gelegen aan de zuidzijde van het Brielse Meer.

De haven beschikt over 68 vaste ligplaatsen en 5 passantenligplaatsen. Vanuit de haven kunt u onder meer naar Brielse Meer, de Oude en Nieuwe Maas, Het Scheur en Haringvliet varen.

Op het haventerrein vindt u douches en toiletten aan de zijkant van het clubhuis. Daarnaast is er een stortplaats voor chemische toiletten, een vuilniscontainer en zijn er watertappunten. U kunt gratis gebruikmaken van de WIFI-verbinding. Wanneer het clubhuis geopend is bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Brielle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt