Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Blinckvliet

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven WSV Blinckvliet

5 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van WSV Blinckvliet vindt u aan het Spui in Zuidland. Door de groene omgeving en het Spui kunt u hier zowel goed van de rust genieten als actief watersporten.

Op 2 km ten zuiden van de haven vindt u het Haringvliet, 12 km ten noorden de Oude Maas. Het dorp Zuidland ligt op een loopafstand van ca. 15 minuten. De verenigingshaven is goed met de auto te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. De ingang van de haven heeft een diepte van 2,6 m., in de haven zelf is deze 2.5 m.

In de haven zijn ca. 100 ligplaatsen aanwezig en passanten zijn van harte welkom. Tot de voorzieningen behoren sanitair, water en drinkwater aan de steiger, wasmachine en droger, vuilwaterpomp, wifi, leenfietsen. Tevens zijn er benzine en gasflessen te koop. Voor losse trailerbare boten zijn geen faciliteiten aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Blinckvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt