Krommedijk 15

3214LH Zuidland

100

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Kindervoor zieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

arnold den bode
Mooie rustige en groene haven met uitstekende faciliteiten en behulpzame havenmeester.

Jachthaven WSV Blinckvliet

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van WSV Blinckvliet vindt u aan het Spui in Zuidland. Door de groene omgeving en het Spui kunt u hier zowel goed van de rust genieten als actief watersporten.

Op 2 km ten zuiden van de haven vindt u het Haringvliet, 12 km ten noorden de Oude Maas. Het dorp Zuidland ligt op een loopafstand van ca. 15 minuten. De verenigingshaven is goed met de auto te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. De ingang van de haven heeft een diepte van 2,6 m., in de haven zelf is deze 2.5 m.

In de haven zijn ca. 100 ligplaatsen aanwezig en passanten zijn van harte welkom. Tot de voorzieningen behoren sanitair, water en drinkwater aan de steiger, wasmachine en droger, vuilwaterpomp, wifi, leenfietsen. Tevens zijn er benzine en gasflessen te koop. Voor losse trailerbare boten zijn geen faciliteiten aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Blinckvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt