Plantage 91

2377AE Oude Wetering

+31-85-500-8525

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Watersportcentrum Braassemermeer in Oude wetering delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Watersportcentrum Braassemermeer

Het Watersportcentrum heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een echte thuishaven. Waar gezellige gastvrijheid en een “up to date” service hand in hand gaan. Waar u alles vindt voor een onbezorgde korte of langere vakantie.

Door het huren van een vaste jaarligplaats of een seizoenligplaats bent u verzekerd van een permanente mooie plek om te varen over het prachtige plassengebied van Kaag en Braassem. “Passanten” hebben dus eveneens vele mogelijkheden om dit mooie gebied vanaf het water te leren kennen.

Watersportcentrum Braassemermeer (WB) is een belevenis voor jong en oud en draagt niet voor niets het drie-sterren predikaat.

De Hiswa-voorwaarden zijn uitgangspunt voor al onze diensten en werkzaamheden. In het Havenreglement treft u alle huisregels aan om te zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt.

Het familiebedrijf waarborgt een aangenaam verblijf in het Watersportcentrum.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt