Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum Braassemermeer

Watersportcentrum Braassemermeer

Het Watersportcentrum heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een echte thuishaven. Waar gezellige gastvrijheid en een “up to date” service hand in hand gaan. Waar u alles vindt voor een onbezorgde korte of langere vakantie.

Door het huren van een vaste jaarligplaats of een seizoenligplaats bent u verzekerd van een permanente mooie plek om te varen over het prachtige plassengebied van Kaag en Braassem. “Passanten” hebben dus eveneens vele mogelijkheden om dit mooie gebied vanaf het water te leren kennen.

Watersportcentrum Braassemermeer (WB) is een belevenis voor jong en oud en draagt niet voor niets het drie-sterren predikaat.

De Hiswa-voorwaarden zijn uitgangspunt voor al onze diensten en werkzaamheden. In het Havenreglement treft u alle huisregels aan om te zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt.

Het familiebedrijf waarborgt een aangenaam verblijf in het Watersportcentrum.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt