Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Oude Werf

Jachthaven De Oude Werf

Jachthaven 'De Oude Werf' is centraal gelegen aan de Westeinder Plassen, ongeveer 10 minuten lopen vanaf het centrum van Aalsmeer, direct aan de Kleine Poel.
De Westeinder Plassen, midden in de drukke Randstad, behoren tot de mooiste en rustigste vaargebieden van Nederland.
Er zijn open verbindingen met het Braasemmermeer, de Kager Plassen en het Nieuwe Meer bij Amsterdam.
Via de Ringvaart van de Haarlemmermeer kunt u, gebruik makend van de "staande mast route", gemakkelijk naar Zeeland of naar het IJsselmeer en Friesland varen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt