Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Otto

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Otto

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven is gelegen aan de Uiterweg 94 in Aalsmeer en vanuit daar is er directe doorvaart via de Ringvaart naar de mooie Westeinderplassen, Braassemmermeer, Vinkeveen, Loosdrecht of Amsterdam. De jachthaven beschikt over boxen van 5 tot 15 meter, allen met een zijsteiger. De steigers zijn voorzien van verlichting, stroom en water om langszij te liggen. De jachthaven biedt plek aan 150 boten. Tevens beschikt de haven over een sanitairunit met douches en toiletten.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt