Kerksingel 16

2951GE Alblasserdam

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Jachthaven Waardhuis in Alblasserdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Waardhuis

Jachthaven Waardhuis is gelegen achter de Dam in Alblasserdam. Door de centrale ligging is het een goede uitvalsbasis om het dorp te verkennen. Het haventje wordt beheerd door Watersportvereniging d’Alblasserwaerdt, die nog 3 andere havens in het dorp heeft.

Het Waardhuis is de kleinste haven van de vereniging en telt 12 ligplaatsen. U vindt de haven aan de oostkant van de Dam en deze is alleen te bereiken via de Nederwaard of de Graafstroom.

In de haven zijn geen faciliteiten aanwezig, het zijn uitsluitend ligplaatsen. Overigens zijn passanten welkom. De Buitenhaven van de vereniging bevindt zich aan de andere kant van de Dam. Op loopafstand van de haven vindt u winkels, cafés en eetgelegenheden.

Uw ervaringen over Jachthaven Waardhuis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt