Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Waardhuis

Jachthaven Waardhuis

Jachthaven Waardhuis is gelegen achter de Dam in Alblasserdam. Door de centrale ligging is het een goede uitvalsbasis om het dorp te verkennen. Het haventje wordt beheerd door Watersportvereniging d’Alblasserwaerdt, die nog 3 andere havens in het dorp heeft.

Het Waardhuis is de kleinste haven van de vereniging en telt 12 ligplaatsen. U vindt de haven aan de oostkant van de Dam en deze is alleen te bereiken via de Nederwaard of de Graafstroom.

In de haven zijn geen faciliteiten aanwezig, het zijn uitsluitend ligplaatsen. Overigens zijn passanten welkom. De Buitenhaven van de vereniging bevindt zich aan de andere kant van de Dam. Op loopafstand van de haven vindt u winkels, cafés en eetgelegenheden.

Uw ervaringen over Jachthaven Waardhuis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt