Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Camping en Jachthaven Schreiershaven

Camping en Jachthaven Schreiershaven

Schreiershaven beschikt over een eigen - rustig gelegen - haven met ruim 50 ligplaatsen in de vorm van botenboxen, met daarnaast nog 15 plaatsen op een jollensteiger.

Een aantal boxen heeft een stroomvoorziening, tevens is er stromend water. Het aantal boxen voor speedboten is gelimiteerd.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt