Wieldijk 30

8611JK Gaastmeer

+31-85-500-8701

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Kindervoorzieningen
Uw ervaringen over Jachthaven Pieter Bouwe in Gaastmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Rustige idyllisch haventje te midden van een prachtig vaargebied.
Anoniem
Goed georganiseerd en een prettige sfeer.

Jachthaven Pieter Bouwe

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Pieter Bouwe ligt zeer gunstig midden in het Friese merengebied, vrij water naar de Fluessen en het Heegermeer. Binnen één uur bent u via Workum zo op het IJsselmeer. Vanuit de jachthaven kunt u verschillende dagtochten maken naar verschillende dorpen of steden, zoals Stavoren, Workum of Sloten. Maar ook rond de jachthaven is vanalles te doen, u kunt er heerlijk wandelen en fietsen en er is veel bedrijvigheid in Gaastmeer.

Prachtig beschut door rietkragen en bomen, biedt de haven ruimte aan c.a.150 schepen. Alle voorzieningen die aan een moderne jachthaven worden gesteld zijn aanwezig. Op iedere steiger vindt u een tappunt voor water en elektravoorzieningen, parkeergelegenheid op een besloten en veilig haventerrein, goede verlichting, wifi en er zijn uitgebreide sanitaire voorzieningen.

Tevens biedt jachthaven Pieter Bouwe een zo passend mogelijke service. Wij kunnen het hele jaar zorgdragen voor uw schip, van op- en aftuigen, schilder- en houtwerkzaamheden, technisch en motorisch onderhoud. Naast de natte service bieden wij ook mogelijkheden voor winterstalling op de wal of binnen en is er een kraan op de werf aanwezig om uw boot te hijsen (tot 16 ton).

Graag heten wij u van harte welkom op de haven!

Martijn en Rosalie Fakkeldij

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt