Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Maritiem Centrum Brielle

Maritiem Centrum Brielle

In het Zuid-Hollandse plaatsje Brielle vindt u de jachthaven van Maritiem Centrum Brielle. Deze is gelegen aan Noord Spui, net binnen de oude stadsmuren.

Vanuit deze historische vestingstad vaart u eenvoudig naar Brielse Meer, Oostvoornse Meer en Noordzee. Plaatsen als Maassluis, Spijkernisse en Hoek van Holland zijn ook goed te bereiken.

De haven is opgedeeld in 250 vaste ligplaatsen en 50 passantenplaatsen. Of u een ligplaats zoekt voor een roeibootje op de jollensteiger, of met een jacht overnachten aan onze passantensteiger, u bent van harte welkom. Aan de steigers vindt u stroom, water en zelfs kabel-tv. In het havenkantoor zijn douches en toiletten aanwezig (ook voor mindervaliden). In de directe omgeving vindt u horeca en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van Maritiem Centrum Brielle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt