Maarland zuidzijde 16

3231CJ Brielle

+31-85-500-8514

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Maritiem Centrum Brielle in Brielle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Maritiem Centrum Brielle

In het Zuid-Hollandse plaatsje Brielle vindt u de jachthaven van Maritiem Centrum Brielle. Deze is gelegen aan Noord Spui, net binnen de oude stadsmuren.

Vanuit deze historische vestingstad vaart u eenvoudig naar Brielse Meer, Oostvoornse Meer en Noordzee. Plaatsen als Maassluis, Spijkernisse en Hoek van Holland zijn ook goed te bereiken.

De haven is opgedeeld in 250 vaste ligplaatsen en 50 passantenplaatsen. Of u een ligplaats zoekt voor een roeibootje op de jollensteiger, of met een jacht overnachten aan onze passantensteiger, u bent van harte welkom. Aan de steigers vindt u stroom, water en zelfs kabel-tv. In het havenkantoor zijn douches en toiletten aanwezig (ook voor mindervaliden). In de directe omgeving vindt u horeca en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van Maritiem Centrum Brielle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt