Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Port Brielle

5 van 5 (1 beoordelingen)

Marina Port Brielle

5 van 5 (1 beoordelingen)

Marina Port Brielle is een luxe jachthaven met 78 ligplaatsen gelegen op een unieke locatie aan de zuidelijke oever van recreatiegebied Het Brielse Meer, nabij Brielle in Zuid-Holland.

De jachthaven is rustig gelegen en heeft een schitterend uitzicht over het water en de bossen. Het gezellige en historisch centrum van Brielle ligt op slechts vijf minuten wandelen van de jachthaven en is zelfs varend te bereiken. Hier vindt u leuke restaurantjes, winkels en boetiekjes, supermarkten en de wekelijks terugkerende markt.

Ligplaatsen seizoen
Ligplaatsen passanten
Verkoophaven
Scheepsbemiddeling
Verkoop nieuwe schepen
Verkoop bestaande schepen

– Onze klant staat op nummer 1;
– Klantvriendelijke en persoonlijke benadering;
– Snelle en klantgerichte service;
– Openheid en transparantie;
– Constant bezig met optimaliseren;
– Waarderen feedback van onze klanten;
– Denken in oplossingen;
– Enthousiast team;
– Staan voor veiligheid;
– Netjes onderhouden jachthaven;
– Gratis en voldoende parkeergelegenheid;
– Goede sociale controle in de jachthaven;
– Transparante facturen en afspraken.

Uw ervaringen over Jachthaven Marina Port Brielle delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt