Westerdijk 1

2451VA Leimuiden

+31-85-500-8157

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachtwerf Kraan in Leimuiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf Kraan

Jachtwerf Kraan is in de jaren 50 opgericht door de Hr Jac Kraan. Deze bekende wedstrijdzeiler uit het verleden maakte van zijn hobby zijn beroep. De Jachtwerf omvat inmiddels zo'n 16000 m² zomer- en winterstalling waarvan ca 1600 m² overdekte binnenstalling.

Het havengedeelte omvat zo'n 40 ligplaatsen. De gehele winterstalling omvat ca. 250 boten. Het bedrijf is voorzien van een moderne afspuitplaats en een inzamelstation voor bilgwater en huishoudelijk afvalwater. Tevens is een speciale kraaninrichting om masten tot 18 meter te kunnen opzetten en afhalen.

De eigen kraancapaciteit gaat tot 6000 kg maar er is een mogelijkheid tot inhuren van meer kraancapaciteit (tot circa 14000 kg). De maximale diepgang is ongeveer 2.00 m. De boten worden weggezet op vaste bootmallen en vervoerd op een hydraulische trailer.

Uw ervaringen over Jachthaven Jachtwerf Kraan in Leimuiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt