Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Kraan

Jachtwerf Kraan

Jachtwerf Kraan is in de jaren 50 opgericht door de Hr Jac Kraan. Deze bekende wedstrijdzeiler uit het verleden maakte van zijn hobby zijn beroep. De Jachtwerf omvat inmiddels zo'n 16000 m² zomer- en winterstalling waarvan ca 1600 m² overdekte binnenstalling.

Het havengedeelte omvat zo'n 40 ligplaatsen. De gehele winterstalling omvat ca. 250 boten. Het bedrijf is voorzien van een moderne afspuitplaats en een inzamelstation voor bilgwater en huishoudelijk afvalwater. Tevens is een speciale kraaninrichting om masten tot 18 meter te kunnen opzetten en afhalen.

De eigen kraancapaciteit gaat tot 6000 kg maar er is een mogelijkheid tot inhuren van meer kraancapaciteit (tot circa 14000 kg). De maximale diepgang is ongeveer 2.00 m. De boten worden weggezet op vaste bootmallen en vervoerd op een hydraulische trailer.

Uw ervaringen over Jachthaven Jachtwerf Kraan in Leimuiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt