Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven aan den rijn

Haven aan den rijn

Varen door het Groene Hart. Genieten van het watersport rondje Oude Rijn – Braassem – Kaag-Leiden – Oude Rijn. Nautisch Nederland in en rondom Alphen aan den Rijn op z’n mooist. En een goed uitgeruste, comfortabele jachthaven.

Zeventig ligplaatsen met ruime boxmaten, een nautisch kwartier met scheepswerf en een sfeervol waterplein met wandelpromenade naar het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn met horeca en winkels.

In totaal zeventig ligplaatsen voor boten van zes tot twaalf meter:
8 boxen voor passanten en 62 vaste ligplaatsen. De nieuwe haven is voorzien van drijvende steigers met vingerpieren en een elektriciteitspunt per box. Op het terrein van Haven aan den Rijn is een scheepswerf, voor reparatie en onderhoud, gevestigd. Er is een winterstalling, havenkantoor en toilet- en douchefaciliteiten. Haven aan den Rijn spreekt alle botenliefhebbers aan. In de nabije toekomst wordt het ‘ontzorg-plaatje’ nog meer uitgebreid met een overdekte haven, jachtmakelaardij en zeilmaker.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt