Industrieweg 4

2402bz Alphen aan den rijn

017-270-8011

70

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Haven aan den rijn

Varen door het Groene Hart. Genieten van het watersport rondje Oude Rijn – Braassem – Kaag-Leiden – Oude Rijn. Nautisch Nederland in en rondom Alphen aan den Rijn op z’n mooist. En een goed uitgeruste, comfortabele jachthaven.

Zeventig ligplaatsen met ruime boxmaten, een nautisch kwartier met scheepswerf en een sfeervol waterplein met wandelpromenade naar het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn met horeca en winkels.

In totaal zeventig ligplaatsen voor boten van zes tot twaalf meter:
8 boxen voor passanten en 62 vaste ligplaatsen. De nieuwe haven is voorzien van drijvende steigers met vingerpieren en een elektriciteitspunt per box. Op het terrein van Haven aan den Rijn is een scheepswerf, voor reparatie en onderhoud, gevestigd. Er is een winterstalling, havenkantoor en toilet- en douchefaciliteiten. Haven aan den Rijn spreekt alle botenliefhebbers aan. In de nabije toekomst wordt het ‘ontzorg-plaatje’ nog meer uitgebreid met een overdekte haven, jachtmakelaardij en zeilmaker.

Vaste ligplaats
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (0)

Check direct of het op jouw datum nog beschikbaar is


Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt