Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Meerkant

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Meerkant

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven DE MEERKANT is een kleine gezellige jachthaven en ligt aan de zuidkant van de Braassemermeer. De jachthaven beschikt over 80 ligplaatsen variërend van 6- tot en met 16 meter. Al twee generaties lang is de Familie Rodewijk eigenaar van de Jachthaven en nog steeds met veel plezier. De Haven is geliefd om zijn prachtig uitzicht vanuit de boot op het Braassemermeer en de vele open vaarroutes naar b.v. De Kagerplassen, Nieuwkoopse Plassen, Amsterdam, Westeinderplassen, Leiden, Katwijk, Alphen, Gouda.

De staande mastroute komt ook bij de Jachthaven voorbij. Passanten zijn altijd welkom.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt