Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Stormvogel

Jachthaven de Stormvogel

Jachthaven “De Stormvogel” ligt aan de Westeinderplassen.
Die jachthaven heeft voor de kleuters een gezellige speeltuin en in de kantine is een knusse speelhoek ingericht. Nabij de kantine bevinden zich de douches en een was- en droogautomaat, munten zijn verkrijgbaar bij de havencommissaris. Ook is er water en stroom aan de ligplaatsen.
Met een roeiboot vaart u over naar de vaste wal of u wordt met de pont overgezet.

Voor boodschappen kunt u terecht in het dorp Rijsenhout, maar met uw boot kunt u ook via de Haarlemmerringvaart en de Brandewijnsloot gemakkelijk aanleggen bij het Praamplein in Aalsmeer voor een gezellig dagje winkelen.

In de kantine op De Stormvogel heerst een gezellige en vriendelijke sfeer en er is een klein assortiment snacks verkrijgbaar. Ook huisdieren zijn van harte welkom op De Stormvogel, mits aangelijnd.

Vanaf De Stormvogel kunt u met de boot leuke tochtjes maken in de omgeving, bijvoorbeeld naar De Kaag, Alphen aan de Rijn of Braassermermeer.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt