Leimuiderdijk 121

1435CX Rijsenhout

+31-85-500-8178

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over Jachthaven de Stormvogel in Rijsenhout delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven de Stormvogel

Jachthaven “De Stormvogel” ligt aan de Westeinderplassen.
Die jachthaven heeft voor de kleuters een gezellige speeltuin en in de kantine is een knusse speelhoek ingericht. Nabij de kantine bevinden zich de douches en een was- en droogautomaat, munten zijn verkrijgbaar bij de havencommissaris. Ook is er water en stroom aan de ligplaatsen.
Met een roeiboot vaart u over naar de vaste wal of u wordt met de pont overgezet.

Voor boodschappen kunt u terecht in het dorp Rijsenhout, maar met uw boot kunt u ook via de Haarlemmerringvaart en de Brandewijnsloot gemakkelijk aanleggen bij het Praamplein in Aalsmeer voor een gezellig dagje winkelen.

In de kantine op De Stormvogel heerst een gezellige en vriendelijke sfeer en er is een klein assortiment snacks verkrijgbaar. Ook huisdieren zijn van harte welkom op De Stormvogel, mits aangelijnd.

Vanaf De Stormvogel kunt u met de boot leuke tochtjes maken in de omgeving, bijvoorbeeld naar De Kaag, Alphen aan de Rijn of Braassermermeer.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt