Uiterweg 417

1431AM Aalsmeer

+31-85-500-8201

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Stenhuis in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Stenhuis

Dit allround watersportbedrijf heeft een goede sfeer en uitstekende voorzieningen.

Havenkantoor

Het havenkantoor is gevestigd in een door Jan Stenhuis gebouwde ark. In deze ark hebben meerdere bemanningsleden van de jachthaven gewoond. Mocht er niemand op kantoor aanwezig zijn dan kunt u een medewerker van de haven bereiken via de intercom naast de deur.

Parkeren

Op de jachthaven is voldoende parkeergelegenheid voor alle klanten. Zowel binnen als buiten.
Op dit moment zijn er twee grote parkeerterreinen buiten en deel van de winterstalling is ingericht voor parkeergelegenheid.
Op ieder parkeerterrein zijn blauwe karren aanwezig voor het vervoer van uw benodigdheden naar en van de boot

Slagboom met persoonlijke Sep-key toegang

De jachthaven inclusief het parkeerterrein is afgeschermd door middel van een slagboom. Klanten kunnen het parkeerterrein op met een persoonlijke Sep-key.
Door de weeks is het mogelijk voor visite om het terrein op te komen, door op de leveranciersknop te drukken. Dit is de ronde metalen knop op de slagboom-bediening. Tijdens de openingstijden zal de slagboom dan direct openen.
Ook in het weekeinde is het mogelijk om visite uit te nodigen op de jachthaven. De jachthaven stelt het zeer op prijs als dit van te voren wordt aangegeven, wederom in verband met de veiligheid.

Douche/toiletgebouw

De jachthaven heeft een goed onderhouden douche/toiletgebouw. Hier kunnen deklanten gebruik maken van een betaalde douche, voor € 0,50 kan er 7 min gedouched worden. Aan de buitenzijde van het gebouw is een slobhopper voor de uitstort van de inhoud van een chemisch toilet.

Speeltuin

Ook aan de kleine bezoeker van de jachthaven is gedacht. Een speeltuin gelegen tegenover ons havenkantoor.
Vanaf het bankje voor het havenkantoor is het prima toezicht houden als het zonnetje schijnt. Een goede plek voor als u de kinderen mee het water op neemt

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt