Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Stenhuis

Jachthaven Stenhuis

Dit allround watersportbedrijf heeft een goede sfeer en uitstekende voorzieningen.

Havenkantoor

Het havenkantoor is gevestigd in een door Jan Stenhuis gebouwde ark. In deze ark hebben meerdere bemanningsleden van de jachthaven gewoond. Mocht er niemand op kantoor aanwezig zijn dan kunt u een medewerker van de haven bereiken via de intercom naast de deur.

Parkeren

Op de jachthaven is voldoende parkeergelegenheid voor alle klanten. Zowel binnen als buiten.
Op dit moment zijn er twee grote parkeerterreinen buiten en deel van de winterstalling is ingericht voor parkeergelegenheid.
Op ieder parkeerterrein zijn "blauwe" karren aanwezig voor het vervoer van uw benodigdheden naar en van de boot

Slagboom met persoonlijke Sep-key toegang

De jachthaven inclusief het parkeerterrein is afgeschermd door middel van een slagboom. Klanten kunnen het parkeerterrein op met een persoonlijke Sep-key.
Door de weeks is het mogelijk voor visite om het terrein op te komen, door op de leveranciersknop te drukken. Dit is de ronde metalen knop op de slagboom-bediening. Tijdens de openingstijden zal de slagboom dan direct openen.
Ook in het weekeinde is het mogelijk om visite uit te nodigen op de jachthaven. De jachthaven stelt het zeer op prijs als dit van te voren wordt aangegeven, wederom in verband met de veiligheid.

Douche/toiletgebouw

De jachthaven heeft een goed onderhouden douche/toiletgebouw. Hier kunnen deklanten gebruik maken van een betaalde douche, voor € 0,50 kan er 7 min gedouched worden. Aan de buitenzijde van het gebouw is een "slobhopper" voor de uitstort van de inhoud van een chemisch toilet.

Speeltuin

Ook aan de kleine bezoeker van de jachthaven is gedacht. Een speeltuin gelegen tegenover ons havenkantoor.
Vanaf het bankje voor het havenkantoor is het prima toezicht houden als het zonnetje schijnt. Een goede plek voor als u de kinderen mee het water op neemt

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt