Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Brasem

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven de Brasem

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven de Brasem is een kleine, gezellige haven, direct gelegen aan het Braassemermeer.

Er zijn vaste ligplaatsen voor ongeveer honderd schepen, die in de botenloods of buiten in een box of aan een langssteiger kunnen worden afgemeerd.

Speciaal voor watersporters op doortocht, beschikt de haven over enkele Passanten steigers met een prachtig uitzicht op het Braassemermeer! De golfbreker onder de steigers zorgt ervoor dat u geen last heeft van golfslag.

De haven heeft prima faciliteiten, waaronder uiteraard toiletten en douches, maar ook een ruimte waarin een was- en droogautomaat zijn opgesteld.

U kunt in de hele haven internetten dankzij de aanwezigheid van gratis Wifi.

Op loopafstand vindt u een grote supermarkt (Dirk), een bakker, een slijterij, een drogist, etc.

In het restaurant "de Gekroonde Brasem” kunt u terecht voor zowel een hapje als een drankje, of een goed diner. Ook kunt u, indien het weer het toelaat, gezellig en smakelijk barbecueën op het terras (reserveren gewenst).

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt