Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Gemeentehaven Middelharnis

Jachthaven Gemeentehaven Middelharnis

Gemeentehaven Middelharnis ligt direct aan het Haringvliet
De jachthaven van Middelharnis is de enige gemeentelijke jachthaven op Goeree-Overflakkee en beschikt sinds 2009 over de 'blauwe vlag'.

De havenkom ligt in het historische centrum van Middelharnis. Er zijn diverse horecagelegenheden in de directe omgeving. Het winkelgebied d'n Diek ligt op loopafstand. De jachthaven van Middelharnis is bereikbaar via een schutsluis.

Gemeentehaven of jachthaven Middelharnis beschikt over de volgende voorzieningen:

- Vuilwaterstation en bilgewater op de steiger nabij het toiletgebouw.
- Elektriciteit nabij de ligplaatsen, geen muntinworp nodig.
- Drinkwater voorzieningen (aan het begin van de steiger aan de passantenwal, op het vingerling d.m.v. een drukknop en in de sluis).
- Afvalcontainers op de passantenwal en bij het toiletgebouw en net over de Wilhelminabrug in het dorp.
- Sanitaire voorziening met wasmachine en wasdroger (gelegen op de passantenwal).
- Stortplaats chemisch toilet aan de achterzijde van het toiletgebouw.
- Gratis Wifi (toegangscode is verkrijgbaar bij de havenmeester).

Uw ervaringen over Jachthaven MIddelharnis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt