Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Het Bommelse Gors

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven WSV Het Bommelse Gors

5 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven WSV Het Bommelse Gors is gelegen in Den Bommel, Zuid-Holland. Aan weerszijden van de jachthaven liggen de gorzen waar de haven zijn naam aan ontleend heeft.

Vanuit deze voormalige veenhaven aan het Haringvliet kunt onder andere naar het Volkerak, Hollands Diep, Mastgat en Oosterschelde varen. De haven bevindt zich ten midden van de natuur: in het voorjaar, zomer en herfst bivakkeren hier duizenden vogels.

De haven bestaat uit boxen met verschillende lengtes: 7, 8, 9, 10 en 12 meter. De diepte bij de ingang van de haven bedraagt 4 meter, maar deze loopt af tot 2,2 meter. In de haven vindt u naast elektriciteit en watertappunten ook een wasserette, droger, toiletten, douches en een vuilwaterinnamestation. De steigers zijn verlicht er is een trailerhelling en jollenstalling. In het clubgebouw kunt u terecht voor hapjes en drankjes. In Den Bommel vindt u horeca- en winkelgelegenheden

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Het Bommelse Gors delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt