Kade 6

3258AL Den Bommel

+31-85-500-8214

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Het Bommelse Gors in Den bommel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Vriendelijke verenigingshaven met alle essentiële voorzieningen. Verwacht geen overbodige luxe, wel het watersport hart op de juiste plek.

Jachthaven WSV Het Bommelse Gors

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven WSV Het Bommelse Gors is gelegen in Den Bommel, Zuid-Holland. Aan weerszijden van de jachthaven liggen de gorzen waar de haven zijn naam aan ontleend heeft.

Vanuit deze voormalige veenhaven aan het Haringvliet kunt onder andere naar het Volkerak, Hollands Diep, Mastgat en Oosterschelde varen. De haven bevindt zich ten midden van de natuur: in het voorjaar, zomer en herfst bivakkeren hier duizenden vogels.

De haven bestaat uit boxen met verschillende lengtes: 7, 8, 9, 10 en 12 meter. De diepte bij de ingang van de haven bedraagt 4 meter, maar deze loopt af tot 2,2 meter. In de haven vindt u naast elektriciteit en watertappunten ook een wasserette, droger, toiletten, douches en een vuilwaterinnamestation. De steigers zijn verlicht er is een trailerhelling en jollenstalling. In het clubgebouw kunt u terecht voor hapjes en drankjes. In Den Bommel vindt u horeca- en winkelgelegenheden

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Het Bommelse Gors delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt