Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Vrijhaven

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Vrijhaven

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Vrijhaven in Vianen vindt u in het centrum van de stad aan het Merwedekanaal. Naast vaartochten kunt u in de omgeving fietstochten maken door het overgangslandschap tussen de Vijfheerenlanden en de Betuwe.

Vanuit de haven kunt u diverse vaargebieden en culturele hoogtepunten bezoeken. Zo behoren een tocht over de Lek of een bezoek aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Fort Everdingen tot de opties.

In de jachthaven vindt u diverse ligplaatsen. Er zijn boxen aanwezig voor boten tot 12 meter lang. Langere schepen kunnen aanmeren bij de lange steiger. Voor iedere ligplaats is er stroom en water beschikbaar. Qua faciliteiten vindt u er toiletten, douches, wasmachine en droger en een buitenkeuken. In de buurt vindt u diverse supermarkten en restaurants.

Uw ervaringen over Jachthaven De Vrijhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt