Stuartweg 4

4131NJ Vianen

+31-85-500-8518

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Vrijhaven in Vianen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Mooie ligplekken en niet erg duur. Je boot kun je overigens prima stallen bij de buren, dus dat is mooi meegenomen

Jachthaven De Vrijhaven

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Vrijhaven in Vianen vindt u in het centrum van de stad aan het Merwedekanaal. Naast vaartochten kunt u in de omgeving fietstochten maken door het overgangslandschap tussen de Vijfheerenlanden en de Betuwe.

Vanuit de haven kunt u diverse vaargebieden en culturele hoogtepunten bezoeken. Zo behoren een tocht over de Lek of een bezoek aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Fort Everdingen tot de opties.

In de jachthaven vindt u diverse ligplaatsen. Er zijn boxen aanwezig voor boten tot 12 meter lang. Langere schepen kunnen aanmeren bij de lange steiger. Voor iedere ligplaats is er stroom en water beschikbaar. Qua faciliteiten vindt u er toiletten, douches, wasmachine en droger en een buitenkeuken. In de buurt vindt u diverse supermarkten en restaurants.

Uw ervaringen over Jachthaven De Vrijhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt