Helling 2

4104AE Culemborg

034-579-4001

250

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Haven meester
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Dick Van Dam
Ik snap niet dat mensen het een fijne havenmeester vinden. Ik denk dat er twee zijn. Degene die ik sprak was een stuk chagrijn. De haven is prima. Fijn dichtbij de stad. basic voorzieningen. Alles schoon en keurig onderhouden.
Dick Van Dam
Nog nooit geweest maar een mooie haven je bent zo in het stadje . Leuke winkeltjes Schone sanitair Zeer vriendelijk havenmeester en gast vrij Min puntje is de steigers vooral voor de hondjes
Dick Van Dam
Plezierige haven, dicht bij de binnenstad en uitstekende service. Havenmeester is attent en vriendelijk. Restaurant is ook goed.

Jachthaven De Helling

3.7 van 5 (10 beoordelingen)

Culemborg heeft een gezellige, sfeervolle haven binnen het beschermd stadsgezicht. De haven grenst direct aan het centrum van de stad met volop winkels, horeca, terrassen en historische bezienswaardigheden. Bij de haven hoort ook de Culemborgse stadscamping voor seizoenkampeerders en passanten.

De haven is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten door de Betuwe of voor diverse wandelingen door de 'nieuwe natuur' in de uiterwaarden. Diverse 'rondjes pontjes' zijn mogelijk. Naar het NS-station is het tien minuten lopen. Vanaf het station vertrekken vier treinen per uur naar Utrecht en Den Bosch.

De haven wordt sinds seizoen 2014 gerund door de grootste gebruikers van de haven: Watersportvereniging De Helling en Triton Scouting. Het beheer van haven en camping is door deze verenigingen in handen gegeven van Stichting Jachthaven & Camping De Helling. Deze stichting investeerde fors in een 'upgrade' van het havengebied.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt