Helling 2

4104AE Culemborg

+31-85-500-8266

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven De Helling in Culemborg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

anoniem
ja er liepen 2 havenmeesters.....de chagarijn gaat veel met het bestuur om en waar je mee omgaat.....de andere is idd een toffe peer.
Anoniem
Het is inderdaad een gezellige en mooie jachthaven. Jammer is dat een van de havenmeesters een bot stuk chagrijn is. Te beroerd om duidelijke antwoorden te geven, kapte gewoon het gesprek af want meneer moest "verder" Gelukkig was een huurder van een ligplaats wel bereid onze vragen te beantwoorden.
Anoniem
Super leuke jachthaven, goed onderhouden en met alle faciliyeiten. Hebben hier vandezomer onverwachts gelegen. Je bent zo in het leuke stadje waar je ook lekker kunt eten. Aardige havenmeester en ook heel behulpzaam met het regelen van een plekje en het betalen de volgende dag. Komen hier zeker terug!

Jachthaven De Helling

3.7 van 5 (13 beoordelingen)

Culemborg heeft een gezellige, sfeervolle haven binnen het beschermd stadsgezicht. De haven grenst direct aan het centrum van de stad met volop winkels, horeca, terrassen en historische bezienswaardigheden. Bij de haven hoort ook de Culemborgse stadscamping voor seizoenkampeerders en passanten.

De haven is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten door de Betuwe of voor diverse wandelingen door de 'nieuwe natuur' in de uiterwaarden. Diverse 'rondjes pontjes' zijn mogelijk. Naar het NS-station is het tien minuten lopen. Vanaf het station vertrekken vier treinen per uur naar Utrecht en Den Bosch.

De haven wordt sinds seizoen 2014 gerund door de grootste gebruikers van de haven: Watersportvereniging De Helling en Triton Scouting. Het beheer van haven en camping is door deze verenigingen in handen gegeven van Stichting Jachthaven & Camping De Helling. Deze stichting investeerde fors in een 'upgrade' van het havengebied.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt