Helling 2

4104AE Culemborg

+31-85-500-8266

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven De Helling in Culemborg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Koelewijn
Daar een van ons plots naar huis moest met de trein dagten we lekker in Culemborg voor 3 dagen te gaan liggen want er zou volgens de w. Site een Restaurant en een barretje op de haven zijn helaas dit was gesloten we hebben de boot even aan de gemeente kade tussen niet al te vrolijk kijkende vissers neerge legt en op zoekgegaan naar een haven meester na een wandeling tussen de hondenuitwerpselen door kwamen we op de camping waar iemand ons verwees naar het haven kantoor waar we werden ontvangen door een allervriendelijkste dame die ons eerst vertelde wat er allemaal niet was wat wij op de website hadden gelezen, Maar we moesten wel hetvolle pond betalen en de boot kon alleen maar aan de openbare gemeente kade liggen.!wel met electra. Maar voor de rest niets. En dat pretendeert een blauwe vlag te mogen voeren .al met al een afknapper๐Ÿ‘Ž๐Ÿฟ๐Ÿ‘Ž๐Ÿฟ๐Ÿ‘Ž๐Ÿฟ
anoniem
ja er liepen 2 havenmeesters.....de chagarijn gaat veel met het bestuur om en waar je mee omgaat.....de andere is idd een toffe peer.
Anoniem
Het is inderdaad een gezellige en mooie jachthaven. Jammer is dat een van de havenmeesters een bot stuk chagrijn is. Te beroerd om duidelijke antwoorden te geven, kapte gewoon het gesprek af want meneer moest "verder" Gelukkig was een huurder van een ligplaats wel bereid onze vragen te beantwoorden.

Jachthaven De Helling

3.7 van 5 (14 beoordelingen)

Culemborg heeft een gezellige, sfeervolle haven binnen het beschermd stadsgezicht. De haven grenst direct aan het centrum van de stad met volop winkels, horeca, terrassen en historische bezienswaardigheden. Bij de haven hoort ook de Culemborgse stadscamping voor seizoenkampeerders en passanten.

De haven is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten door de Betuwe of voor diverse wandelingen door de 'nieuwe natuur' in de uiterwaarden. Diverse 'rondjes pontjes' zijn mogelijk. Naar het NS-station is het tien minuten lopen. Vanaf het station vertrekken vier treinen per uur naar Utrecht en Den Bosch.

De haven wordt sinds seizoen 2014 gerund door de grootste gebruikers van de haven: Watersportvereniging De Helling en Triton Scouting. Het beheer van haven en camping is door deze verenigingen in handen gegeven van Stichting Jachthaven & Camping De Helling. Deze stichting investeerde fors in een 'upgrade' van het havengebied.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt