Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Helling

3.7 van 5 (10 beoordelingen)

Jachthaven De Helling

3.7 van 5 (10 beoordelingen)

Culemborg heeft een gezellige, sfeervolle haven binnen het beschermd stadsgezicht. De haven grenst direct aan het centrum van de stad met volop winkels, horeca, terrassen en historische bezienswaardigheden. Bij de haven hoort ook de Culemborgse stadscamping voor seizoenkampeerders en passanten.

De haven is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten door de Betuwe of voor diverse wandelingen door de 'nieuwe natuur' in de uiterwaarden. Diverse 'rondjes pontjes' zijn mogelijk. Naar het NS-station is het tien minuten lopen. Vanaf het station vertrekken vier treinen per uur naar Utrecht en Den Bosch.

De haven wordt sinds seizoen 2014 gerund door de grootste gebruikers van de haven: Watersportvereniging De Helling en Triton Scouting. Het beheer van haven en camping is door deze verenigingen in handen gegeven van Stichting Jachthaven & Camping De Helling. Deze stichting investeerde fors in een 'upgrade' van het havengebied.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt