Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Lunenburg

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Lunenburg

5 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven is gevestigd in Wijk bij Duurstede in de provincie Utrecht, aan de dode arm van de Rijn. Op ons terrein huisvesten wij alle faciliteiten die te maken hebben met watersport en stalling.

Met 190 ligplaatsen te water, toegang voor passanten en een stallingscapaciteit van 550 boten en 200 caravans verzorgt de jachthaven vele diensten rondom watersport en recreatie.

De ligging is centraal in een natuurrijke omgeving. Recreatiegebieden als de Gravenbol en het Eiland van Maurik ligging op korte afstand varen. Het bezoeken van de historische stad Wijk bij Duurstede is vanuit de locatie van de haven een aantal minuten fietsen en lopen.

Voor watersportliefhebbers biedt de haven diverse faciliteiten. Naast de functie van jachthaven verzorgt de haven cursussen, beschikt het over een fietsverhuurservice en kunt u voor eten en drinken terecht bij vereniging Costa del Luna.

Naast de faciliteiten biedt de haven uitgebreide vaartuighandelingen en service en onderhoud voor vele vaartuigen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt