Aalswaard 10

3962MZ Wijk bij duurstede

+31-85-500-8643

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Lunenburg in Wijk bij duurstede delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Superfijne plek aan de Rijn

Jachthaven De Lunenburg

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven is gevestigd in Wijk bij Duurstede in de provincie Utrecht, aan de dode arm van de Rijn. Op ons terrein huisvesten wij alle faciliteiten die te maken hebben met watersport en stalling.

Met 190 ligplaatsen te water, toegang voor passanten en een stallingscapaciteit van 550 boten en 200 caravans verzorgt de jachthaven vele diensten rondom watersport en recreatie.

De ligging is centraal in een natuurrijke omgeving. Recreatiegebieden als de Gravenbol en het Eiland van Maurik ligging op korte afstand varen. Het bezoeken van de historische stad Wijk bij Duurstede is vanuit de locatie van de haven een aantal minuten fietsen en lopen.

Voor watersportliefhebbers biedt de haven diverse faciliteiten. Naast de functie van jachthaven verzorgt de haven cursussen, beschikt het over een fietsverhuurservice en kunt u voor eten en drinken terecht bij vereniging Costa del Luna.

Naast de faciliteiten biedt de haven uitgebreide vaartuighandelingen en service en onderhoud voor vele vaartuigen.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt