Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Eiland van Maurik

Jachthaven Eiland van Maurik

Comfortabele campingplaatsen, luxe strandchalets en comfortabele mobile homes zorgen voor het echte vakantiegevoel op Vakantiepark Eiland van Maurik. Er is een zwem- en speelparadijs voor de kleinste gasten en dankzij het 2500 m² grote 'Eiland Adventure indoor sports & fun' verveelt niemand zich als het weer even niet meezit.

De jachthaven van Eiland van Maurik, centraal gelegen in de Betuwe beschikt over bijzonder goede voorzieningen. De stabiele drijvende steigers bieden plaats aan circa 500 kleine en grote boten. Deze jachthaven is een perfecte uitvalsbasis voor veel prachtige vaargebieden waar zelfs snel varen is toegestaan.

De diepgang bij de meeste ligplaatsen bedraagt circa 4 meter en alle ligplaatsen beschikken over een elektra aansluiting. Op de steiger zijn vaste watertappunten aanwezig, er is verlichting op de steiger.

Uw ervaringen over Jachthaven 'Eiland van Maurik'delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt