Eiland van Maurik 7

4021CG Maurik

+31-85-500-8461

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Eiland van Maurik in Maurik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Eiland van Maurik

Comfortabele campingplaatsen, luxe strandchalets en comfortabele mobile homes zorgen voor het echte vakantiegevoel op Vakantiepark Eiland van Maurik. Er is een zwem- en speelparadijs voor de kleinste gasten en dankzij het 2500 m² grote 'Eiland Adventure indoor sports & fun' verveelt niemand zich als het weer even niet meezit.

De jachthaven van Eiland van Maurik, centraal gelegen in de Betuwe beschikt over bijzonder goede voorzieningen. De stabiele drijvende steigers bieden plaats aan circa 500 kleine en grote boten. Deze jachthaven is een perfecte uitvalsbasis voor veel prachtige vaargebieden waar zelfs snel varen is toegestaan.

De diepgang bij de meeste ligplaatsen bedraagt circa 4 meter en alle ligplaatsen beschikken over een elektra aansluiting. Op de steiger zijn vaste watertappunten aanwezig, er is verlichting op de steiger.

Uw ervaringen over Jachthaven 'Eiland van Maurik'delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt