Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Waal

Jachthaven De Waal

U wordt van harte welkom geheten in de jachthaven van de Tielse Watersportvereniging "De Waal".

De jachthaven ligt aan de mooie rivier de Waal halverwege tussen Nijmegen en Gorichem in de Hanzestad Tiel. Gunstig gelegen tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de verbinding met de Maas via de sluis van Sint Andries. Dat is een goed uitgangspunt voor meerdaagse vaartochten op Waal, Maas, Lek, Nederrijn en Linge.

Op loopafstand van de jachthaven vindt u het gezellige centrum van Tiel waar u uitgebreid kunt shoppen of heerlijk kunt eten en drinken in een van de vele gelegenheden of 's zomers op een gezellig terrasje.

Jachthaven

De jachthaven is opgedeeld in een binnen- en een buitenhaven, samen goed voor zo'n 80 ligplaatsen.

In de binnenhaven liggen de boten tot 9.00 meter en in de buitenhaven liggen de boten van 9.00 – 16.50 meter. Voor passanten met grotere schepen is vaak ook een plaats beschikbaar.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt