Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum Heerewaarden

Watersportcentrum Heerewaarden

Heerewaarden is een oud vissersdorp in de gemeente Maasdriel in het zuiden van Gelderland. Het dorp is gelegen in een oeverwalstrook tussen de rivieren de Waal in het noorden en de Maas in het zuiden.

Camping “Heerewaarden” is een gezellige familiecamping gelegen in het centrum van het dorp direct aan de Maas.
De camping is opgebouwd uit vaste plaatsen en seizoenplaatsen (april-oktober) Ook is er ruimte voor tentjes en campers.
De camping beschikt over een Jachthaven met voornamelijk vaste ligplaatsen.

Midden op de camping voor de Jachthaven staat het Kantine/Restaurant gebouw waar u terecht kunt voor
een hapje, drankje of complete maaltijd. In dit gebouw bevinden zich ook de Receptie, Cafetaria en een winkeltje met kleine bootaccessoires en Jobe waterski spullen.

Door de ideale ligging van de camping aan het water en in een schitterend natuurgebied zijn er tal van sportieve mogelijkheden, maar u kunt hier ook gewoon lekker relaxen!!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt