Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Maas

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven De Maas

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Bij het pittoreske dorpje Alem, een vriendelijk oud plaatsje aan de Maas, ligt midden in de natuur onze mooie rustgevende Jachthaven. Alem is een dorp waar de verkaveling nog niet heeft plaats gevonden en waar de schoonheid nog aanwezig is. U kunt het eiland in een uur rondwandelen. Vroeger was het Brabantsland, maar na de kanalisereing van de rivier, kwam het aan de noordkant op een schiereiland te liggen, grenzend aan de provincie Gelderland. Onze Jachthaven ligt daardoor in de provincie Gelderland.

Uw dagelijkse boodschappen kunnen gedaan worden in Rossum, voor de overige zaken kunt u terecht in Kerkdriel of Zaltbommel, beide op ongeveer 6 km afstand. In het dorp stopt om het uur een bus alwaar u op kunt stappen naar Kerkdriel, Zaltbommel of Den Bosch.

Daar wij onder de sluis van Lith liggen, zijn er verder geen sluizen meer op de Maas. Bij het Hollands Diep komt de sluis van Willemstad richting Zeeland. In de nabije omgeving zijn mooie plassen met eilandjes en strandjes en aan de Maas vindt u legio mooie dorpjes en steden. Vanaf de plas waar onze haven ligt kunt u via de sluis van St. Andries de Waal op. Vandaar is het 1,5 uur varen naar Tiel (Amsterdam-Rijnkanaal). Stroomafwaarts bent u in 1,5 uur in Gorinchem.
Op onze full service, gastvrije haven biedt plaats aan 250 ligplaatsen. Allerhande faciliteiten zijn aanwezig. Bij storingen of technische problemen kunnen medewerkers van de haven de helpende hand bieden. Ook wanneer u een boot wilt kopen of verkopen bent u bij de haven aan het juiste adres.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (8)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
7 5 6 € 7.00 gratis gratis € 1.35 Boek nu
8 5 9 € 8.00 gratis gratis € 1.35 Boek nu
9 5 6 € 9.00 gratis gratis € 1.35 Boek nu
10 5 6 € 10.00 gratis gratis € 1.35 Boek nu
11 5 6 € 11.00 gratis gratis € 1.35 Boek nu
12 5 6 € 12.00 gratis gratis € 1.35 Boek nu
13 5 6 € 13.00 gratis gratis € 1.35 Boek nu
14 5 6 € 14.00 gratis gratis € 1.35 Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt