Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Marina Hanzeland

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Marina Hanzeland

5 van 5 (2 beoordelingen)

De Jachthaven is ruim voorzien van alle benodigde faciliteiten voor het onderhouden van uw schip. Desgewenst kunt u het onderhoud uitbesteden aan gerenommeerde bedrijven op de Jachthaven.

De Gouden Ham is een uitstekende centrale uitvalsbasis om met uw schip de Nederlandse wateren te bevaren.

De centrale ligging van de Jachthaven biedt ook aan de passanten uitstekende mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Mooie fiets- en wandelroutes liggen onder handbereik.

De Jachthaven is omringd door de dorpen Maasbommel, Appeltern, Alforst en Beneden-Leeuwen. Tevens zijn de steden Oss, Tiel, Nijmegen en Den Bosch in de directe nabijheid.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt