Kreijendijk 3

6627KW Maasbommel

+31-85-500-8155

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Marina Hanzeland in Maasbommel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Onno Buitenhuis
Vette pech gehad. Motor wilde niet meer starten. Fijne hulp van de havenmeester bij het zoeken naar mogelijke oorzaak. Startaccu bleek op te zijn. Met het netwerk van de havenmeester was een nieuwe accu snel geregeld. Samen de leverancier van de accu hebben zij hem er in gezet. Wat wil je nog meer?
Anoniem
Voor iedereen die hier nog nooit is geweest; gaan!!!!
Anoniem
Keurig nette Jachthaven, alle faciliteiten voor je boot, maar ook voor jezelf.

Jachthaven Marina Hanzeland

5.0 van 5 (3 beoordelingen)

De Jachthaven is ruim voorzien van alle benodigde faciliteiten voor het onderhouden van uw schip. Desgewenst kunt u het onderhoud uitbesteden aan gerenommeerde bedrijven op de Jachthaven.

De Gouden Ham is een uitstekende centrale uitvalsbasis om met uw schip de Nederlandse wateren te bevaren.

De centrale ligging van de Jachthaven biedt ook aan de passanten uitstekende mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Mooie fiets- en wandelroutes liggen onder handbereik.

De Jachthaven is omringd door de dorpen Maasbommel, Appeltern, Alforst en Beneden-Leeuwen. Tevens zijn de steden Oss, Tiel, Nijmegen en Den Bosch in de directe nabijheid.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt