Veerstraat 4

6634AE Batenburg

+31-85-500-8752

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Het Haventje in Batenburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

J. Engelen
Mooie haven met een heel vriendelijke ontvangst. Prachtig dorpje en lekker gegeten, rustige haven. Echter.... de volgende ochtend; het sanitair-gebouw was gesloten en er werd geroepen dat het voorlopig niet beschikbaar was. Een half uur later was het nog steeds niet beschikbaar en de mevrouw die aan het poetsen was gaf duidelijk geërgerd aan dat het voorlopig ook niet beschikbaar kwam. Een vriendelijk verzoek om dan even het toilet te mogen gebruiken werd resoluut afgewezen. Er waren meerdere gasten die het toilet wilden gebruiken. Om op dit tijdstip voor zo lange tijd het toiletgebouw af te sluiten vinden wij niet echt klantvriendelijk!
Tom en Karin
Leuke kleine haven met vriendelijke havenmeester.
Anoniem
Topplek, ligt alleen weer helemaal vol ;( Iemand een alternatief?

Jachthaven W.S.V. Het Haventje

4.0 van 5 (3 beoordelingen)

Watersportvereniging 'Het Haventje' is in 1988 opgericht, telt ruim 125 leden en heeft haar verenigingshaven aan de Maas bij het prachtige plaatsje Batenburg.

De verenigingshaven is het pronkstuk van WSV 'Het Haventje' en ligt aan het begin van het prachtige gebied natuurgebied 'de Liendense Waard'.
De ruime invaart ligt tegenstrooms bij kmr 185.6 en ongeveer op een uur varen vanaf respectievelijk de sluis Grave of Lith.

Batenburg is met zijn kasteelruïne een beschermd stadsgezicht. Met het beperkt aantal inwoners wordt Batenburg vaak als dorp geduid maar heeft echter een verleden als stad ... en is zelfs één van de oudste steden van Gelderland.
Met recht kan er worden gezegd dat Batenburg met o.a. Wijchen, Appeltern, Maasbommel, Megen en Ravenstein op fietsafstand een prachtige uitvalsbasis is voor de rust, ruimte en natuur zoekende watersporter.

Naast de ca. 60 vaste ligplaatsen is er altijd wel een plaatsje vrij voor passanten, die altijd van harte welkom zijn.

Watersportvereniging 'Het Haventje' Batenburg is trots op haar mooie, rustige haven aan de Maas en verwelkomt dan ook graag gasten en passanten.

Overdag, van 9:00 uur ‘s ochtends tot 16:00 uur ‘s middags, kunt u vrij aanleggen aan de passantensteiger om Batenburg en de omgeving te bezoeken. Vanaf 16:00 uur tot 9:00 uur de volgende morgen is havengeld verschuldigd.

Bij aankomst gelieve u zich te melden bij de havenmeester die u dan een passende ligplaats toewijst. Hij kan u verder van nodige informatie voorzien. De havenmeester doet vanaf ca. 16.00 zijn ronde en loopt dan alle passanten langs.
De dienstdoende havenmeester is te bereiken: (+31) 611215376. Het is niet mogelijk telefonisch een ligplaats te reserveren, maar de haven is zelden vol!

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt