Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Batavier

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Batavier

5 van 5 (1 beoordelingen)

In de gezellige en ruime haven, is plaats voor jachten tot 20 meter met een eigen zijsteiger.
Verder heeft de haven een mooi clubhuis met alle sanitaire voorzieningen en een gezellige bar, met op de terrassen uitzicht op de haven, waar u kunt genieten van een lekkere maaltijd. Dit alles voor heel redelijke prijzen. Tevens kunt u bij de jachthaven tijdens de openingstijden van de Kink diesel tanken, gebruik maken van het vuilwaterstation en de beschikbare wasmachine.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt