Van Cittersweg 8

6606KJ Niftrik

+31-85-500-8372

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Tankstation
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over Jachthaven De Batavier in Niftrik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Wat een prachtige passantensteiger, Alle voorzieningen zijn inbegrepen, water, stroom, douches, leenfietsen en wasmachine. Nelly en Chris doen er alles aan om het verblijf tot een feestje te maken. En je kunt er heerlijk eten!
Annemie
Supermooie steigers,mooie lange aanlegsteiger.Heerlijk gegeten voor een lage prijs.Koffie heerlijk.Gastvrouw en man zo vriendelijk,we voelde ons echt thuis. Gaan zeker nog eens een keer terug.

Jachthaven De Batavier

3.0 van 5 (2 beoordelingen)

In de gezellige en ruime haven, is plaats voor jachten tot 20 meter met een eigen zijsteiger.
Verder heeft de haven een mooi clubhuis met alle sanitaire voorzieningen en een gezellige bar, met op de terrassen uitzicht op de haven, waar u kunt genieten van een lekkere maaltijd. Dit alles voor heel redelijke prijzen. Tevens kunt u bij de jachthaven tijdens de openingstijden van de Kink diesel tanken, gebruik maken van het vuilwaterstation en de beschikbare wasmachine.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt