Maasdijk 33

5371PE Ravenstein

+31-85-500-8320

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Watersportvereniging Windkracht 13 in Ravenstein delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Watersportvereniging Windkracht 13

Ten noordoosten van het Brabantse plaatsje Ravenstein ligt de jachthaven van Watersportvereniging Windkracht 13. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is het een rustig, natuurrijk gebied waar je naast varen ook prachtig kunt wandelen en fietsen.

De haven is te bereiken via de Maas op de coördinaten 51°47'46.5N 5°39'28.8E. Met de auto bereikt u de verenigingshaven via de Maasdijk, Loswal.

In de haven zijn 60 vaste liplaatsen en passantenplaatsen aanwezig. Voorzieningen als water, stroom, toilet en douche behoren tot de voorzieningen. Het hartje van Ravenstein, dat zich op loopafstand van de haven bevindt, heeft verscheidene horecagelegenheden en supermarkten.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Windkracht 13 delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt