Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportvereniging Windkracht 13

Watersportvereniging Windkracht 13

Ten noordoosten van het Brabantse plaatsje Ravenstein ligt de jachthaven van Watersportvereniging Windkracht 13. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is het een rustig, natuurrijk gebied waar je naast varen ook prachtig kunt wandelen en fietsen.

De haven is te bereiken via de Maas op de coördinaten 51°47'46.5"N 5°39'28.8"E. Met de auto bereikt u de verenigingshaven via de Maasdijk, Loswal.

In de haven zijn 60 vaste liplaatsen en passantenplaatsen aanwezig. Voorzieningen als water, stroom, toilet en douche behoren tot de voorzieningen. Het hartje van Ravenstein, dat zich op loopafstand van de haven bevindt, heeft verscheidene horecagelegenheden en supermarkten.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Windkracht 13 delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt