Bovendijk 2

6627KS Maasbommel

+31-85-500-8283

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Watersportcentrum Maasbommel in Maasbommel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Als je in oos-nederland een haven zoekt moet je hier zijn! 100%!
Anoniem
Prachtig vaargebied, fijne plek. Absoluut een aanrader voor tijdens de zomerddagen

Watersportcentrum Maasbommel

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Het watersportcentrum is met zijn ca. 400 ligplaatsen een gezellige en gemoedelijke jachthaven, gevestigd aan recreatiegebied de Gouden Ham.

Watersportcentrum Maasbommel heeft veel faciliteiten. Ook heeft de haven een eigen botenlift tot 40 ton en eigen bokken in beheer voor de walstallingen. Zeilmakerij Stienstra, ook gevestigd in ons pand, zorgt ervoor dat uw boot straalt met een mooie kap of tent.

Het Clubhuis Plexat met zijn mooie dakteras is er voor een heerlijk hapje en drankje. Vanaf 1 april is de koffie corner het Vooronder geopend. U kunt hier vanaf 10.00 uur 's morgens terecht voor uw kopje koffie en een sociaal praatje. Op het terrein is het Pallaverplein gevestigd voor een heerlijke BBQ.

Watersportcentrum Maasbommel heeft in 2015 de Blauwe vlag in ontvangst mogen nemen. Dit is een wereldwijde certificering voor milieu en veiligheid. Dit zegt veel over de kwaliteit van onze jachthaven en recreatiegebied de Gouden Ham.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt