Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum Maasbommel

5 van 5 (2 beoordelingen)

Watersportcentrum Maasbommel

5 van 5 (2 beoordelingen)

Het watersportcentrum is met zijn ca. 400 ligplaatsen een gezellige en gemoedelijke jachthaven, gevestigd aan recreatiegebied de Gouden Ham.

Watersportcentrum Maasbommel heeft veel faciliteiten. Ook heeft de haven een eigen botenlift tot 40 ton en eigen bokken in beheer voor de walstallingen. Zeilmakerij Stienstra, ook gevestigd in ons pand, zorgt ervoor dat uw boot straalt met een mooie kap of tent.

Het Clubhuis "Plexat" met zijn mooie dakteras is er voor een heerlijk hapje en drankje. Vanaf 1 april is de koffie corner "het Vooronder" geopend. U kunt hier vanaf 10.00 uur 's morgens terecht voor uw kopje koffie en een sociaal praatje. Op het terrein is het Pallaverplein gevestigd voor een heerlijke BBQ.

Watersportcentrum Maasbommel heeft in 2015 de Blauwe vlag in ontvangst mogen nemen. Dit is een wereldwijde certificering voor milieu en veiligheid. Dit zegt veel over de kwaliteit van onze jachthaven en recreatiegebied de Gouden Ham.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt