Cittersweg 2

6606KJ Niftrik

+31-85-500-8486

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Hoogeerd in Niftrik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Pietruskus
Als je belt om te vragen wat de meterprijs is zeggen ze 1 euro per Meter als je gaat afrekenen komt er ineens 22 procent btw.bij dat vind ik on eerlijk
Pietruskus
Als je belt om te vragen wat de meerprijs is zeggen ze 1 euro per Meter als je gaat afrekenen komt er ineens 22 procent btw.bij dat vind ik on eerlijk
Botje
Op de site staat vermeld ruime beschikbaarheid .. telefonisch contact gehad en dan is er ineens geen plek?

Jachthaven WSV Hoogeerd

De jachthaven van W.S.V. Hoogeerd is gelegen aan de Loonse Waard in Gelderland. U vindt de jachthaven in het dorpje Niftrik, ten zuidwesten van Wijchen. De rustige verenigingshaven biedt goede faciliteiten en een uitvalsbasis om diverse wateren en landschappen te doorkruisen.

Vanaf de Loonse Waard kunt u de Maas opvaren. Stroomopwaarts vindt u plaatsen als Grave en Mook, stroomafwaarts komt u Ravenstein en Maasbommel tegen. Het haventerrein is goed met de auto te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid en camerabeveiliging aanwezig.

In de haven zijn de ligplaatsen voorzien van een vingerpier met walstroomaansluiting. U vindt er ook een slang voor drinkwater. In de clubschuit “Dame Kaag” zijn toilet- en douchevoorzieningen aanwezig. Tevens zijn er fietsen te leen om bijvoorbeeld boodschappen te doen of de omgeving te verkennen.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Hoogeerd delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt