Cittersweg 2

6606KJ Niftrik

+31-85-500-8486

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Hoogeerd in Niftrik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Botje
Op de site staat vermeld ruime beschikbaarheid .. telefonisch contact gehad en dan is er ineens geen plek?
Frank
Nare onvriendelijke sfeer. Wc's en douches zijn vies en worden niet schoongemaakt. Vol met spinnen. Er zijn geen voorzieningen en slechte wifi. De hele haven ziet er aftands uit van meerpaal tot het oude clubschip aan toe. Kapotte vlaggen en tenten op de kant, onkruid over alles heengegroeid. Wij slaan deze haven voortaan over.
Jack
WSV Hoogeerd is een laagdrempelige, maar vooral gezellige haven waar een ieder zich snel thuis voelt, het word keurig onderhouden door de leden en wij komen er graag! Welkom in deze mooi gelegen haven in Wijchen/Niftrik.

Jachthaven WSV Hoogeerd

De jachthaven van W.S.V. Hoogeerd is gelegen aan de Loonse Waard in Gelderland. U vindt de jachthaven in het dorpje Niftrik, ten zuidwesten van Wijchen. De rustige verenigingshaven biedt goede faciliteiten en een uitvalsbasis om diverse wateren en landschappen te doorkruisen.

Vanaf de Loonse Waard kunt u de Maas opvaren. Stroomopwaarts vindt u plaatsen als Grave en Mook, stroomafwaarts komt u Ravenstein en Maasbommel tegen. Het haventerrein is goed met de auto te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid en camerabeveiliging aanwezig.

In de haven zijn de ligplaatsen voorzien van een vingerpier met walstroomaansluiting. U vindt er ook een slang voor drinkwater. In de clubschuit “Dame Kaag” zijn toilet- en douchevoorzieningen aanwezig. Tevens zijn er fietsen te leen om bijvoorbeeld boodschappen te doen of de omgeving te verkennen.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Hoogeerd delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt