Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Hoogeerd

Jachthaven WSV Hoogeerd

De jachthaven van W.S.V. Hoogeerd is gelegen aan de Loonse Waard in Gelderland. U vindt de jachthaven in het dorpje Niftrik, ten zuidwesten van Wijchen. De rustige verenigingshaven biedt goede faciliteiten en een uitvalsbasis om diverse wateren en landschappen te doorkruisen.

Vanaf de Loonse Waard kunt u de Maas opvaren. Stroomopwaarts vindt u plaatsen als Grave en Mook, stroomafwaarts komt u Ravenstein en Maasbommel tegen. Het haventerrein is goed met de auto te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid en camerabeveiliging aanwezig.

In de haven zijn de ligplaatsen voorzien van een vingerpier met walstroomaansluiting. U vindt er ook een slang voor drinkwater. In de clubschuit “Dame Kaag” zijn toilet- en douchevoorzieningen aanwezig. Tevens zijn er fietsen te leen om bijvoorbeeld boodschappen te doen of de omgeving te verkennen.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Hoogeerd delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt