Hardweg 15

5439NG Linden

+31-85-500-8569

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven 't Loo in Linden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Scottie
De steigers aan het campinggedeelte zijn niet voorzien van watertappunten. Wifi is ook zeer slecht en niet bruikbaar bij de achterste ligplaatsen.
Anoniem
Anoniem
Mooi watersportgebied en op de haven heb je een gezellig terras waar je de hele dag kunt genieten van de zon.

Jachthaven 't Loo

5.0 van 5 (4 beoordelingen)

LIGPLAATSEN
Jachthaven ’t Loo is voorzien van verlichte steigers voor schepen tot 20 meter. De ligplaatsen zijn breed, zodat de schepen niet met de stootwillen tegen elkaar liggen, en er is met ruim uitvaarwater rekening gehouden, zodat er makkelijk kan worden gemanoeuvreerd.

De brede steigers zijn voorzien van voldoende watertappunten. Bovendien worden de waterleidingen om de 4 uur automatisch doorgespoeld, waardoor het water gegarandeerd vers blijft, en vrij van legionella.
Vanaf de ligplaatsen kan er worden ingelogd op een gratis internetverbinding.

Omdat de Kraaijenbergse Plassen achter een keersluis liggen - die ook bij laag water dicht gaat - kunnen de boten in dit plassengebied ook 's winters veilig in de haven blijven liggen.

Jollenveld
Het jollenveld is een gedeelte op het jachthaven terrein waar kleine (zeil)booten op trailers kunnen staan. Voor het te water laten kunt u dan gebruik maken van onze botenhelling.

PASSANTEN
Zoekt u een mooie jachthaven op één van de mooiste plekjes van Brabant? Dan bent u bij Jachthaven ’t Loo aan het juiste adres.
Of u nu enkele dagen of een paar weken blijft; u kunt gebruik maken van alle faciliteiten die de jachthaven u te bieden heeft, zoals een schoon en modern sanitair gebouw.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt