Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven 't Loo

5 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven 't Loo

5 van 5 (3 beoordelingen)

LIGPLAATSEN
Jachthaven ’t Loo is voorzien van verlichte steigers voor schepen tot 20 meter. De ligplaatsen zijn breed, zodat de schepen niet met de stootwillen tegen elkaar liggen, en er is met ruim uitvaarwater rekening gehouden, zodat er makkelijk kan worden gemanoeuvreerd.

De brede steigers zijn voorzien van voldoende watertappunten. Bovendien worden de waterleidingen om de 4 uur automatisch doorgespoeld, waardoor het water gegarandeerd vers blijft, en vrij van legionella.
Vanaf de ligplaatsen kan er worden ingelogd op een gratis internetverbinding.

Omdat de Kraaijenbergse Plassen achter een keersluis liggen - die ook bij laag water dicht gaat - kunnen de boten in dit plassengebied ook 's winters veilig in de haven blijven liggen.

Jollenveld
Het jollenveld is een gedeelte op het jachthaven terrein waar kleine (zeil)booten op trailers kunnen staan. Voor het te water laten kunt u dan gebruik maken van onze botenhelling.

PASSANTEN
Zoekt u een mooie jachthaven op één van de mooiste plekjes van Brabant? Dan bent u bij Jachthaven ’t Loo aan het juiste adres.
Of u nu enkele dagen of een paar weken blijft; u kunt gebruik maken van alle faciliteiten die de jachthaven u te bieden heeft, zoals een schoon en modern sanitair gebouw.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt