Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV Maas en Waal

WSV Maas en Waal

Welkom bij Watersportvereniging Maas en Waal!

De huidige haven is eind jaren zestig in gebruik genomen en is te vinden op de noordoever van de Maas, direct ten oosten van de brug in de snelweg A73, in de uiterwaard bij het dorp Heumen. De haven biedt plaats aan ruim 80 schepen in het water, waarvan ongeveer driekwart zeilboot, en enige kleinere boten op de wal. De vereniging heeft een kleine honderd leden.

Voorzieningen:
Het clubhuis is de gehele dag geopend. Er is echter alleen bediening op zondagmiddag. In het clubhuis vindt u wc’s en een douche. Het tarief voor de douche is € 0,50. Aan de oostzijde van het clubgebouw is een afwasplaats (geen warm water). Uw huisvuil kunt u kwijt in de vuilcontainer.

Heumen:
Het dorp Heumen bevindt zich op ca 1 km afstand. Er is een cafetaria. U kunt gebruik maken van de fiets onder het afdak.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt