Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Driesen

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Driesen

5 van 5 (1 beoordelingen)

U vindt Jachthaven de Driesen in het plaatsje Middelaar aan de westoever van de Mookerplas. Op het haventerrein zijn twee watersportverenigingen en een studentenzeilvereniging gevestigd. Een stichting beheert het terrein, waardoor de tarieven relatief laag zijn.

Vanuit de westoever van de Mookerplas vaart u eenvoudig naar de natuurrijke omgeving van Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

De jachthaven heeft plaats voor ca. 200 boten. Naast elektriciteit en drinkwater zijn er sanitaire voorzieningen, een wasmachine/droger, afvalcontainer en stortplaats voor chemische toiletten aanwezig. Op het terrein is een restaurant en bar gevestigd waar u terecht kunt voor koffie, een borrel en gezelligheid. In de directe omgeving van de haven vindt u diverse restaurants, waaronder een pannekoekenhuis, snackbar, een Chinees-Indisch restaurant en haute cuisine.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Driesen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt