Witteweg 23

6587AJ Middelaar

+31-85-500-8301

Inchecken: voor 12:19

Uitchecken: voor 12:19

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven De Driesen in Middelaar delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Heerlijke plek aan de mookerplas. Vriendelijke mensen. Genieten!

Jachthaven De Driesen

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

U vindt Jachthaven de Driesen in het plaatsje Middelaar aan de westoever van de Mookerplas. Op het haventerrein zijn twee watersportverenigingen en een studentenzeilvereniging gevestigd. Een stichting beheert het terrein, waardoor de tarieven relatief laag zijn.

Vanuit de westoever van de Mookerplas vaart u eenvoudig naar de natuurrijke omgeving van Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

De jachthaven heeft plaats voor ca. 200 boten. Naast elektriciteit en drinkwater zijn er sanitaire voorzieningen, een wasmachine/droger, afvalcontainer en stortplaats voor chemische toiletten aanwezig. Op het terrein is een restaurant en bar gevestigd waar u terecht kunt voor koffie, een borrel en gezelligheid. In de directe omgeving van de haven vindt u diverse restaurants, waaronder een pannekoekenhuis, snackbar, een Chinees-Indisch restaurant en haute cuisine.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Driesen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt