Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV De Kraaijenbergse Plassen

WSV De Kraaijenbergse Plassen

De haven van de watersportvereniging de Kraaijenbergse Plassen is met zijn 200 ligplaatsen een heel ruime haven in de 1e plas van het grootste watersportgebied van Noordoost Brabant gelegen in de gemeente Cuijk.

De haven wordt gerund met vrijwilligers waardoor de sfeer gezellig en informeel is. Er is altijd plaats voor passanten. In de boxen die de vaste ligplaatshouders verlaten hebben voor een weekendje of vakantie elders voor boten tot 14.95 m. Aan de lange steiger kunnen er boten liggen tot wel 25.00 meter. De diepgang is geen probleem. Er is een steiger in de haven met een minimale diepgang van 5.00 m.

In de gezellige haven staat voor de passant een kop koffie klaar in het gezellige clubgebouw dat in de maanden juli en augustus iedere dag geopend is vanaf 14.00 uur. De haven biedt u verder gratis Wifi en voor de kinderen is er een klein speeltuintje. Zwemmen in de haven is toegestaan.

Op de steigers bevinden zich voldoende stroomaansluitingen en er is een centraal watertappunt. Verder beschikt de haven over goede schone toiletten en douches en is er de mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.

De wasmachine en wasdroger kunt u bij de havenmeester reserveren.

In het gezellige clubgebouw en op het zonnige terras is het goed toeven en kunt u terecht voor een drankje en een hapje. In de maanden juli en augustus wordt iedere zaterdag om 17.00 uur de barbecue aangestoken. U kunt dan uw vlees hier grillen en nuttigen. Het drankje kunt u dan aan de bar bestellen. Op andere dagen wordt de barbecue op verzoek aangestoken. Dit alles behoort bij de service van de jachthaven.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt