Keersluisweg 3

5433NM Cuijk

+31-85-500-8818

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Walstroom
Speeltuin
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over WSV De Kraaijenbergse Plassen in Cuijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

WSV De Kraaijenbergse Plassen

De haven van de watersportvereniging de Kraaijenbergse Plassen is met zijn 200 ligplaatsen een heel ruime haven in de 1e plas van het grootste watersportgebied van Noordoost Brabant gelegen in de gemeente Cuijk.

De haven wordt gerund met vrijwilligers waardoor de sfeer gezellig en informeel is. Er is altijd plaats voor passanten. In de boxen die de vaste ligplaatshouders verlaten hebben voor een weekendje of vakantie elders voor boten tot 14.95 m. Aan de lange steiger kunnen er boten liggen tot wel 25.00 meter. De diepgang is geen probleem. Er is een steiger in de haven met een minimale diepgang van 5.00 m.

In de gezellige haven staat voor de passant een kop koffie klaar in het gezellige clubgebouw dat in de maanden juli en augustus iedere dag geopend is vanaf 14.00 uur. De haven biedt u verder gratis Wifi en voor de kinderen is er een klein speeltuintje. Zwemmen in de haven is toegestaan.

Op de steigers bevinden zich voldoende stroomaansluitingen en er is een centraal watertappunt. Verder beschikt de haven over goede schone toiletten en douches en is er de mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.

De wasmachine en wasdroger kunt u bij de havenmeester reserveren.

In het gezellige clubgebouw en op het zonnige terras is het goed toeven en kunt u terecht voor een drankje en een hapje. In de maanden juli en augustus wordt iedere zaterdag om 17.00 uur de barbecue aangestoken. U kunt dan uw vlees hier grillen en nuttigen. Het drankje kunt u dan aan de bar bestellen. Op andere dagen wordt de barbecue op verzoek aangestoken. Dit alles behoort bij de service van de jachthaven.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt