Achter 't Veer 4

4191AD Geldermalsen

+31-85-500-8235

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over WSV Achter 't Veer in Geldermalsen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

De Wit
Prachtig vernieuwde jachthaven naast een parkje met terras naast t centrum van Geldermalsen. Mooi verenigingsgebouw met nette voorzieningen en vriendelijke vrijwilligers. Leuk om (als klein schip, max. 3x8) voor een nachtje naar Buren te varen. Daar slaap je heerlijk rustig aan de graskant naast de kademuur.

WSV Achter 't Veer

Watersportvereniging Achter 't Veer is een jachthaven gelegen in Geldermalsen. Deze Jachthaven bestaat uit 155 vaste ligplaatsen en 10 passanten ligplaatsen.

De haven bevindt zich naast het centrum van Geldermalsen. U vindt de supermarkten en enkele restaurants op loopafstand. Na het melden aan de meldsteiger vangt de havenmeester u op en helpt u bij het aanleggen van de boot. De jachthaven vormt een optimale basis voor diverse vaargebieden.

De haven beschikt onder andere over een kantine, toiletten en douches, tevens gratis Wifi. Voor de passanten zijn er ligplaatsen, enkele hiervan zijn aan een graskant de rest is aan een steiger. Aan dezelfde graskant zijn ook camperplaatsen beschikbaar. Er is een aansluitpunt voor stroom en een watertap punt aanwezig. tevens is er een vuilwater stortpunt en douches/toiletten. Campers dienen zich te melden bij de havenmeester voor binnenkomst.

Uw ervaringen over WSV Achter ’t Veer in Geldermalsen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt