Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV Achter 't Veer

WSV Achter 't Veer

Watersportvereniging Achter 't Veer is een jachthaven gelegen in Geldermalsen. Deze Jachthaven bestaat uit 155 vaste ligplaatsen en 10 passanten ligplaatsen.

De haven bevindt zich naast het centrum van Geldermalsen. U vindt de supermarkten en enkele restaurants op loopafstand. Na het melden aan de meldsteiger vangt de havenmeester u op en helpt u bij het aanleggen van de boot. De jachthaven vormt een optimale basis voor diverse vaargebieden.

De haven beschikt onder andere over een kantine, toiletten en douches, tevens gratis Wifi. Voor de passanten zijn er ligplaatsen, enkele hiervan zijn aan een graskant de rest is aan een steiger. Aan dezelfde graskant zijn ook camperplaatsen beschikbaar. Er is een aansluitpunt voor stroom en een watertap punt aanwezig. tevens is er een vuilwater stortpunt en douches/toiletten. Campers dienen zich te melden bij de havenmeester voor binnenkomst.

Uw ervaringen over WSV Achter ’t Veer in Geldermalsen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt