Havendijk 2

5301HG Zaltbommel

50

ligplaats

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Haven meester
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. de Golfbreker

Zaltbommel is een fraaie, historische vestingstad. Aan de noordwestelijke vestingmuur vindt u de jachthaven van W.S.V. de Golfbreker. De beschutte haven is een goede uitvalsbasis om zowel Zaltbommel als de groene omgeving te ontdekken.

Om de haven te bereiken moet u rekening houden met de stroming. Aangezien de ingang van de haven moeilijk te zien is, dient u deze stroomopwaarts te benaderen. Wanneer u tussen de kribben in rustiger vaarwater bent, dient u in het midden van het water de bocht naar stuurboord te nemen.

In de haven zijn ca. 50 ligplaatsen aanwezig. Als passant bent u ook van harte welkom in de haven. Er is water en stroom aan de steigers en basaal sanitair aanwezig. U ligt hier midden in het centrum waardoor winkels, restaurants, en bezienswaardigheden binnen loopafstand liggen.

Uw ervaringen over de jJchthaven van W.S.V. de Golfbreker delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt