Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. de Golfbreker

Jachthaven W.S.V. de Golfbreker

Zaltbommel is een fraaie, historische vestingstad. Aan de noordwestelijke vestingmuur vindt u de jachthaven van W.S.V. de Golfbreker. De beschutte haven is een goede uitvalsbasis om zowel Zaltbommel als de groene omgeving te ontdekken.

Om de haven te bereiken moet u rekening houden met de stroming. Aangezien de ingang van de haven moeilijk te zien is, dient u deze stroomopwaarts te benaderen. Wanneer u tussen de kribben in rustiger vaarwater bent, dient u in het midden van het water de bocht naar stuurboord te nemen.

In de haven zijn ca. 50 ligplaatsen aanwezig. Als passant bent u ook van harte welkom in de haven. Er is water en stroom aan de steigers en basaal sanitair aanwezig. U ligt hier midden in het centrum waardoor winkels, restaurants, en bezienswaardigheden binnen loopafstand liggen.

Uw ervaringen over de jJchthaven van W.S.V. de Golfbreker delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt