Zaaiwaard 3

5308JK Aalst

+31-85-500-8717

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over W.S.V Het Esmeer in Aalst delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

W.S.V Het Esmeer

WSV Het Esmeer heet u van harte welkom in de jachthaven, midden in de Bommelerwaard. Een uitstekend gebied om te recreëren en te genieten van de prachtige omgeving, natuur en bezienswaardigheden. De jachthaven heeft vele faciliteiten. Naast drinkwater en elektra, dat beschikbaar is op alle steigers, is er een goede toilet en was/douche accommodatie waar u gratis gebruik van kan maken. In de avond- en nachturen is dit gebouw afgesloten maar u kunt zich, met uw passantensleutel, te allen tijde toegang verschaffen. Ook een was/droogcombinatie is aanwezig, zodat u tijdens het verblijf de was kan doen.

Hoe bereikt u de haven?

De haven van WSV Het Esmeer bevindt zich aan Het Esmeer, een voormalige zandafgraving nabij de Afgedamde Maas. Komende vanuit de richting van de Merwede is de haven te bereiken door na de Wilhelminasluis bij Andel na ca. 20 minuten varen, direct na de loswal bij Poederoijen linksaf het Esmeer op te gaan. Komt u vanuit de richting Heusden, dan vaart u ca. 700 m. voorbij de pont Aalst - Veen (bij jachtwerf Neptunus) rechtsaf het Esmeer op.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt