Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Rietschoof

5 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven de Rietschoof

5 van 5 (3 beoordelingen)

In de karakteristieke uiterwaard van de Maas, in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, ligt camping "De Rietschoof". De camping is met haar 20 hectare, eigen zandstrand en jachthaven van uitzonderlijke schoonheid. Gelegen in de Bommelerwaard biedt "De Rietschoof" u een landelijke rust, een goede sfeer, ruime staanplaatsen, watersport, ontspanning, enz. Kortom een totaalpakket aan recreatie.

U bent welkom met boot, tent, vouwwagen, kampeerauto, toercaravan of stacaravan. Wanneer u van plan bent een caravan te kopen, geeft de jachthaven u gaarne een goed advies.
Zoekt u een fijne rustige plaats voor uw caravan en/of boot neem dan contact op, of komt u eens geheel vrijblijvend langs.
U bent in ieder geval altijd van harte welkom.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt