Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Bakkersdam

Jachthaven Bakkersdam

Jachthaven Bakkersdam in Heusden is een moderne haven aan de Bergse Maas. Deze is zeer geschikt voor passanten die van rust willen genieten. Het terrein valt onder beheer van Watersport Centrum Legerstee, waar een uitgebreide watersportwinkel is.

Hoewel de haven zich een industriegebied bevindt, heeft u mooi uitzicht over de vestingstad. In de omgeving zijn uitstapjes te maken naar het eiland van Nederhemert Zuid met bos en kasteel. Hiervoor zijn fietsen beschikbaar.

De jachthaven heeft een 100 m. lange afmeersteiger met drie tappunten met drinkwaterslangen. Er is ook een tankstation aanwezig met diesel-, benzinepompen en een GTL Fuel-pomp. Op het droogdok kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en installaties aan uw boot (maximaal 18 m. lang, 5,5 m. breed en 1,6 m. diep). Eveneens zijn er bewaakte parkeerplaatsen aanwezig.

Uw ervaringen over Jachthaven Bakkersdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt