Bakkersdam 9

5256PK Heusden

+31-85-500-8230

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Bakkersdam in Heusden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Bakkersdam

Jachthaven Bakkersdam in Heusden is een moderne haven aan de Bergse Maas. Deze is zeer geschikt voor passanten die van rust willen genieten. Het terrein valt onder beheer van Watersport Centrum Legerstee, waar een uitgebreide watersportwinkel is.

Hoewel de haven zich een industriegebied bevindt, heeft u mooi uitzicht over de vestingstad. In de omgeving zijn uitstapjes te maken naar het eiland van Nederhemert Zuid met bos en kasteel. Hiervoor zijn fietsen beschikbaar.

De jachthaven heeft een 100 m. lange afmeersteiger met drie tappunten met drinkwaterslangen. Er is ook een tankstation aanwezig met diesel-, benzinepompen en een GTL Fuel-pomp. Op het droogdok kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en installaties aan uw boot (maximaal 18 m. lang, 5,5 m. breed en 1,6 m. diep). Eveneens zijn er bewaakte parkeerplaatsen aanwezig.

Uw ervaringen over Jachthaven Bakkersdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt