Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Camping Beusichem

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Camping Beusichem

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Camping Beusichem vindt u langs de Lek aan de noordkant van het gelijknamige Gelderse plaatsje. Het is een gemoedelijke plek met veel groen waar het voor campinggasten en watersporters goed vertoeven is.

De haven is bereikbaar vanuit Gelderland, via de provinciale weg Culemborg-Kesteren, afslag Beusichem. Via Utrecht kunt u de veerpont nemen naar Beusichem. Vanuit de haven kunt u het Amsterdam-Rijnkanaal bereiken, evenals de Nederrijn.

In de haven vindt u 100 aanlegplaatsen voor boten met een maximale lengte van 20,00 m en een maximale diepgang van 2,00 m. Op het haventerrein vindt u sanitaire voorzieningen en grasvelden waar kinderen kunnen spelen. Tegenover de ingang van de haven vindt u restaurant ’t VeerHuys met een gevarieerd menu.

Uw ervaringen over Jachthaven Camping Beusichem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt